Ο τελικός του BUSINESS TALENTS 2015

Ο επίλογος του Καινοτόμου Διαγωνισμού BUSINESS TALENTS 2015 γράφεται στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ, το Σάββατο 30 Μαΐου, με τον Εθνικό Τελικό!

Πρόκειται για το επιστέγασμα της προσπάθειας 2.124 φοιτητών από όλη την επικράτεια, που επί 3 μήνες εξασκήθηκαν στην πρακτική  εφαρμογή της Διοίκησης της εικονικής εταιρίας τους, με τη χρήση ενός εξελιγμένου Επιχειρηματικού Προσομοιωτή, με στόχο να αποκτήσουν εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες θα είναι πολύτιμες για το μέλλον τους.

Στην Τελική φάση, στις 30 Μαΐου, οι 75 ‘Ομάδες – Εταιρίες’ των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών που διακρίθηκαν στη Διαδικτυακή φάση του Διαγωνισμού και έχοντας διανύσει 9 ‘Εταιρικά Έτη’, διαγωνίζονται με ζωντανή παρουσία σε 3 τελικά Επιχειρηματικά Σχέδια, για την ανάδειξη των 20 πιο επιτυχημένων εικονικών Εταιριών -από πλευράς κερδοφορίας-  διεκδικώντας χρηματικά έπαθλα, υποτροφίες και δώρα, ενώ όλοι θα λάβουν Δίπλωμα Συμμετοχής το οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν στο βιογραφικό τους.

Ο Προσομοιωτής 3ης γενιάς, έχει αναπτυχθεί από μια εκ των κορυφαίων εταιριών λογισμικού  εκπαίδευσης παγκοσμίως (την PRAXIS MMT) και διατέθηκε δωρεάν  σε όλα τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας από την BiC, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  της εταιρίας.

Το BUSINESS TALENTS, πραγματοποιείται φέτος για 2η χρονιά στη χώρα μας και τελεί υπό την Αιγίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ).

Στον Τελικό του BUSINESS TALENTS 2015, συμμετέχουν: Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το  Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Πολυτεχνείο Κρήτης, τα Πανεπιστήμια Πειραιώς, Μακεδονίας, Αιγαίου, Ιωαννίνων, Πατρών, Κρήτης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, καθώς και τα ΤΕΙ Πειραιά, Θεσσαλονίκης Καβάλας, Χαλκίδας, Κρήτης, Δυτ.Μακεδονίας, και το Metropolitan College.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here