ΑΒ Βασιλόπουλος: Δράσεις με μεγάλη συμμετοχή

Χιλιάδες εργαζόμενοι της ΑΒ Βασιλόπουλος με τις οικογένειες τους, φίλοι και πελάτες της εταιρείας δήλωσαν «εθελοντές» για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, συμμετέχοντας την Κυριακή, 31 Μαΐου σε  δράσεις προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Φέτος, οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία! Συγκεκριμένα, 7.397 εθελοντές και φίλοι των εργαζομένων της ΑΒ, συνεργάτες, καθώς και πελάτες των περιοχών όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία συμμετείχαν σε 177 δράσεις, χαρίζοντας χαμόγελα, ελπίδα και αισιοδοξία σε συνανθρώπους μας.

Σε αυτό το πνεύμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης, οι εργαζόμενοι από τα καταστήματα σε όλη τη χώρα, τα κεντρικά γραφεία και τις αποθήκες της ΑΒ οργανώθηκαν σε ομάδες και σχεδίασαν δράσεις, τις οποίες υλοποίησαν ταυτόχρονα την ίδια μέρα, προσφέροντας ανιδιοτελώς την ενέργεια και το χρόνο τους σε όσους το έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο της «Ημέρας Εθελοντισμού ΑΒ», πέντε δράσεις από το σύνολο των 177 θα διακριθούν. Στους πέντε κοινωφελείς φορείς που θα βραβευτούν θα δοθούν από 3.000€. Τα κριτήρια επιλογής και διάκρισης είναι ο αριθμός συμμετοχών, η πρωτοτυπία της δράσης και ο αντίκτυπός της στην τοπική κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ