Σημαντική διάκριση για την BAT Hellas

Την πέμπτη διάκριση μέσα στο 2015 έλαβε η British American Tobacco Hellas, αυτή τη φορά για την έμφαση που δίνει στη στρατηγική και στις ενέργειες για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινωνική ευθύνη. Η εταιρεία έλαβε το Βραβείο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννη Τσιρώνη, για την πολιτική της στον τομέα αυτό.

Το πρόγραμμα «Δίνουμε αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία και στο περιβάλλον», της British American Tobacco Hellas εστιάζει στην βιώσιμη ανάπτυξη, στο περιβάλλον και στην κοινωνική ευθύνη. Στόχος είναι η συνεισφορά στο έργο οργανισμών, δημόσιων φορέων, ομάδων πολιτών με την δραστηριοποίηση της εταιρείας για την βελτίωση της ζωής στα αστικά κέντρα, την υποστήριξη  ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και την προστασία του περιβάλλοντος μέσω κοινωνικών παρεμβάσεων για σημαντικά και επίκαιρα για την κοινωνία ζητήματα.

«Η διάκριση αυτή στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής ευθύνης έρχεται ως συνέχεια της αναγνώρισης για την πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία στα θέματα ανθρώπινου δυναμικού και πωλήσεων, και δείχνει στην πράξη ότι αποτελεί προτεραιότητα, παρά το δύσκολο περιβάλλον, να δίνουμε αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία», ανέφερε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσων της British American Tobacco Hellas κ. Στέφανος Διανέλλος.

Tα ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ αποτελούν έναν καταξιωμένο θεσμό που διοργανώνει ο αναγνωρισμένος οργανισμός Ecocity, με συνεχή δραστηριότητα στην προστασία και υποστήριξη του αστικού περιβάλλοντος. Η εξοικονόμηση και σωστή διαχείριση της ενέργειας, η εξασφάλιση φιλικών προς το περιβάλλον συσκευασιών των προϊόντων, οι καινοτόμες πρακτικές ανακύκλωσης, η χρηματοδότηση κάδων και απορριματοφόρων ανακύκλωσης, η ενημέρωση των εργαζομένων για ζητήματα βιώσιμης ανάπτυξης, αλλά και η συμετοχή τους σε ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος, είναι για την British American Tobacco Hellas προτεραιότητες που ενσαρκώνονται σε συγκεκρικένες ενέργειες βιώσιμης ανάπτυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ