Αθηναϊκή: Διάκριση στον διαγωνισμό HEINEKEN

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ξεχώρισε για 2η συνεχή χρονιά ανάμεσα σε περισσότερες από 25 χώρες του Ομίλου κερδίζοντας την 1η θέση παγκοσμίως, για τη υλοποίηση πρωτότυπων δράσεων που ενημέρωσαν και ευαισθητοποίησαν τους εργαζόμενους σε όλες τις εγκαταστάσεις της, γύρω από το θέμα της Ασφάλειας στην εργασία. Η φετινή πρωτιά έρχεται μετά από την περσινή 3η θέση στον αντίστοιχο διαγωνισμό, διάκριση για να αναγνωρίσει τη δέσμευση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην ανάπτυξη ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος καθώς και το όραμά της να αποτελέσει παράδειγμα για την ελληνική αγορά.

Η κριτική επιτροπή αναγνώρισε το ολοκληρωμένο και βιωματικό χαρακτήρα των ενεργειών και ξεχώρισε την Αθηναϊκή Ζυθοποιία με μεγάλη διαφορά από την περσινή νικήτρια  Βραζιλία που πήρε τη 2η θέση. Οι ενέργειες περιλάμβαναν βιωματικές δραστηριότητες σε όλες τις μονάδες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας σε συνεργασία με ειδικούς στα θέματα της οδικής ασφάλειας όπως το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς». Η καμπάνια ξεχώρισε επίσης για τις ενέργειες ευαισθητοποίησης προς καταναλωτές και συνεργάτες με τη διανομή φυλλαδίων με πρακτικές συμβουλές για την οδική ασφάλεια και την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ.

Ο κ. Ζωούλλης Μηνά, Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι ενέργειές μας για την Ασφάλεια στην εργασία αναγνωρίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο. H Ασφάλεια είναι υψηλή προτεραιότητα για ολόκληρο τον Όμιλο HEINEKEN και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για να παρέχουμε στους ανθρώπους μας ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας και να συνεχίζουμε να ξεχωρίζουμε ως μια από τις καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και σε αυτό τον τομέα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ