FREZYDERM: Προσφορά στα παιδιά του Παίδων

Η FREZYDERM χάρισε μερικές στιγμές ψυχαγωγίας σε αυτά που το έχουν περισσότερη ανάγκη. Όλα τα παιδιά στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού» είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα ξέγνοιαστο και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό πρωινό, διασκεδάζοντας με τους ήρωες μιας μοναδικής διαδραστικής παράστασης.

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, το αμφιθέατρο του νοσοκομείου, μετατράπηκε σε  θεατρική σκηνή, όπου ξεδιπλώθηκε η παιδική παράσταση «Το Βιβλίο των Θρύλων»  η οποία είχε ανέβει, με μεγάλη επιτυχία, τη σεζόν 2014-2015 στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, με Μέγα Χορηγό τη FREZYDERM.

Η παιδική ιστορία παρουσιάστηκε στους καθημερινούς μικρούς ήρωες, με σκοπό να τους διασκεδάσει και να καλλιεργήσει τη φαντασία τους με πανέμορφα σκηνικά, πολύχρωμα κοστούμια, τραγούδια και χορογραφίες. Χάρη στο Παιδοψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου που οργάνωσε αυτή τη μοναδική εκδήλωση, τη Frezyderm η οποία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσει έγινε χορηγός αγάπης και την εταιρεία παραγωγής της παράστασης «Εργοστάσιο Ονείρου» οι μικροί φίλοι έζησαν μία μοναδική εμπειρία ερχόμενη από ένα φανταστικό μέλλον με ήρωες και ιππότες που δεν σταματούν να ονειρεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ