ΔΩΔΩΝΗ: Στήριξη στη Food4Good

Η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, γνωστή για την ποιότητα, την ασύγκριτη γεύση και την παράδοση των προϊόντων της, στις 7 Ιουνίου βρέθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά υποστηρίζοντας εθελοντικά με προϊόντα της τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία της ομάδας Food4Good.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Ευ Ζην που διοργανώθηκε για την υποστήριξη της ομάδας Surfers4Life, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, διαθέτοντας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης, στήριξε έμπρακτα τη δράση της ομάδας Food4Good και των 35 προσκεκλημένων food bloggers που μαγείρεψαν μοναδικές σπιτικές γεύσεις, προσφέροντας σημαντικές ποσότητες φέτας, φρέσκου γάλακτος, στραγγιστού γιαουρτιού, κεφαλογραβιέρας, γραβιέρας αγελάδος, βουτύρου αγελάδος και κατσικίσιου τυριού.

Οι επισκέπτες του 3ου Φεστιβάλ Ευ Ζην ξεπέρασαν τα 3.000 άτομα και δοκίμασαν τις πεντανόστιμες δημιουργίες που επιμελήθηκε η ομάδα Food4Good,  ενώ όλα τα έσοδα διατέθηκαν για τη στήριξη των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών «ΑΜΥΜΩΝΗ» και «Θεραπευτική Ιππασία».

Πιστή στις αξίες που πρεσβεύει, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ συνεισφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε πρωτοβουλίες που εστιάζουν στη στήριξη του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία διαθέτει καθημερινά μεγάλες ποσότητες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων σε φορείς και ΜΚΟ όπως η Μονή Δουραχάνης, το Γηροκομείο Ιωαννίνων, ο ξενώνας ΚΕΘΕΑ Ήπειρος, η Στέγη Αυτιστικών «Ελένη Γύρα», Το Χαμόγελο του Παιδιού, ενώ παράλληλα ενισχύει και στηρίζει καθημερινά 670 συσσίτια ενοριών και ιδρυμάτων που φροντίζουν παιδιά.

Η κ. Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς να προσφέρουμε τα προϊόντα μας για καλό σκοπό, γνωρίζοντας ότι έτσι βοηθάμε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Η ΔΩΔΩΝΗ, ως μια εταιρεία με έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα, θα συνεχίσει να επενδύει και να στηρίζει πρωτοβουλίες κοινωνικού ενδιαφέροντος που έχουν ως στόχο τη δημιουργία μία καλύτερης καθημερινότητας για όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here