Η Νύχτα Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Την Τρίτη 23 Ιουνίου, με αφορμή την Ολυμπιακή Ημέρα, η Αθήνα «τρέχει προς το Μέλλον», συμμετέχοντας στο βραδινό Αγώνα Δρόμου, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των τετραήμερων εκδηλώσεων, με τίτλο «Η Νύχτα Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος».

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου “SNFCC RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον”, θα δοθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο), με τη δύση του ηλίου (στις 20:51), και μέσω μίας διαδρομής που θα περάσει από το κέντρο της Αθήνας και τη Λεωφόρο Συγγρού, οι δρομείς θα τερματίσουν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, εντός του εργοταξίου του ΚΠΙΣΝ.

Το ΚΠΙΣΝ προσκαλεί δρομείς από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, να λάβουν μέρος σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, τερματίζοντας όλοι μαζί στο νέο πάρκο της πόλης.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας έχει μη αγωνιστικό χαρακτήρα, με μοναδικό σκοπό την επιβράβευση της προσπάθειας, της συμμετοχής και του τερματισμού όλων των δρομέων.

Ο αγώνας υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, εορτάζοντας την Ολυμπιακή Ημέρα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ), με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ. Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνας έχει η MKΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ