Συνεργασία Φυλάτος Publishing με Χάτζη Φύλαξ

To Πρασινομπούκαλο και ο Πέτρος, ο κεντρικός ήρωας της ιστορίας, φιλοδοξούν να κατακτήσουν τις καρδιές και τη σκέψη των μικρών και μεγάλων αναγνωστών.

Η Χάτζη Φύλαξ με το Πρασινομπούκαλο μιλάει στη καρδιά και στα συναισθήματα των μικρών και μεγάλων παιδιών και επιθυμεί να αφυπνίσει τις λεπτές συναισθηματικές τους χορδές για τη σχέση τους με τη φύση, την ανακύκλωση και την αγάπη τους για την προστασία του πλανήτη, μέσα από την πραγματική επικοινωνία των συναισθημάτων.

H Χάτζη Φύλαξ η οποία μέσα από την πείρα της ως ομιλήτρια όλα αυτά τα χρόνια εκπαιδεύοντας νέους γονείς για το πως μπορούν να μεγαλώσουν ευφυή παιδιά και με συναισθηματική νοημοσύνη μεταφέρει με τον μοναδικό της τρόπο διαχρονικές αξίες μέσα από λέξεις – κλειδιά που επιδρούν θετικά στο ψυχικό και νοητικό κόσμο των παιδιών.

Η Χάτζη Φύλαξ διατηρεί ζωντανό το όνειρο της παιδικής ψυχής. Αφουγκράζεται την παιδική σκέψη και τα παιδικά όνειρα και γράφει για τα παιδιά, μέσα από τη δική της παιδική και αυθεντική ματιά. Συνδυάζει το συγγραφικό της ταλέντο με την βαθιά της γνώση στη συναισθηματική νοημοσύνη, στη διάσταση της παιδικής προσωπικότητας και την αναγνώριση των παιδικών «θέλω» και παιδικών συναισθημάτων που ψάχνουν να εκφραστούν, να αναπτυχθούν και να ολοκληρωθούν.

Μέσα από ένα ιδιαίτερο λεξιλόγιο αγγίζει την παιδική φαντασία και, μέσα από τα παραμύθια της, ενδυναμώνει, τρέφει και χτίζει την δημιουργική σκέψη των παιδιών.

H Χάτζη είναι ομιλήτρια, μοναδική καθοδηγήτρια και σύμβουλος, που έχει αγαπηθεί από πολύ κόσμο. Κάτοχος Πτυχίου και Μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πιστοποιημένη Σύμβουλος Νευρογλωσσικού προγραμματισμού. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει καθοδηγήσει ανθρώπους να ανακαλύψουν το δυναμικό τους και να ασχοληθούν με την προσωπική τους εξέλιξη. Κατάγεται από την Κάρπαθο και της αρέσει να επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here