Περισσότερα από 15.000 άτομα στο Libero Day 2012

Για 3η συνεχή χρονιά η SCA Hygiene Products και οι βρεφικές πάνες Libero προσέφεραν δωρεάν διασκέδαση και προϊόντα σε μειωμένες τιμές στο κοινό, στηρίζοντας ταυτόχρονα το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ)

Θερμή ανταπόκριση επεφύλαξε το κοινό στην πρόσκληση της εταιρίας SCA Hygiene Products και των βρεφικών πάνων Libero, καθώς περισσότερα από 15.000 άτομα συμμετείχαν στο 3ο Libero Day, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιουνίου, στο πάρκο Γουδή.

Στην ελεύθερη για το κοινό εκδήλωση, η Libero προσέφερε στους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις και διαδραστικά παιχνίδια, και στιγμές χαλάρωσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας, σε μία ιδιαίτερα βεβαρημένη περίοδο για την ελληνική οικογένεια.

Παράλληλα, συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την ενίσχυση του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος και της ΕΛΕΠΑΠ, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων της SCA (Libero, Libresse, Zewa), που διατίθεντο στο χώρο της εκδήλωσης σε προνομιακές τιμές, στα συγκεκριμένα Ιδρύματα.

Συνολικά 40.000 άτομα έχουν συμμετάσχει στις εκδηλώσεις Libero Day, που διοργανώνει για 3 συνεχόμενες χρονιές η SCA Hygiene Products και οι βρεφικές πάνες Libero. Πρόκειται για ένα γεγονός που παρέχει τη δυνατότητα ψυχαγωγίας και χαλάρωσης σε συνδυασμό με αγορές προϊόντων της εταιρίας σε μειωμένες τιμές.

Υπενθυμίζεται ότι μέρος των εσόδων από την περυσινή εκδήλωση διατέθηκαν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, το οποίο τα αξιοποίησε για τη δημιουργία ενός λαχανόκηπου για τα παιδιά του Ιδρύματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ