Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Στο ρυθμό της Intersolar Europe & ees 2016

Τον Ιούνιο του 2016, από 22 έως 24 του μηνός, πραγματοποιείται στο Μόναχο η επόμενη Διεθνής Έκθεση Ηλιακής Ενέργειας και Φ/Β, Intersolar Europe. Στη φετινή διοργάνωση,  η οποία έλαβε χώρα από τις 10 μέχρι 12 Ιουνίου, η Ελλάδα συμμετείχε με πέντε επιχειρήσεις – εκθέτες και ειδικότερα τις AENAOS ENERGY SYSTEMS, CALPAK – CICERO HELLAS SA, ELFON LTD, PROFILODOMI και RECOM SA.

Παράλληλα με την Ιntersolar Europe πραγματοποιείται, κάθε χρόνο, και η έκθεση ees (electrical energy storage), με κεντρικό θέμα τις μπαταρίες, τους συσσωρευτές ενέργειας και τα ενεργειακά αποθηκευτικά συστήματα μέσω καινοτόμων τεχνολογιών. Στην ees του 2015 η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από δύο ελληνικές εταιρίες – εκθέτες και συγκεκριμένα από τις SYSTEMS SUNLIGHT SA και VIOSY SA.

Στην έκθεση συμμετέχουν κατά μέσο όρο συνολικά 1.290 εκθέτες από 41 χώρες, εκπρόσωποι των οποίων συναντιούνται  με 38.000 εμπορικούς επισκέπτες από 140 χώρες.

Η Intersolar Europe εστιάζει στους τομείς των Φ/Β, της ηλιοθερμίας, αλλά και σε ενεργειακά συστήματα θέρμανσης και έχει καθιερωθεί από την ίδρυσή της, ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρέμπορους και φορείς παροχής υπηρεσιών της ηλιακής ενέργειας.

 

Κατά τη διάρκεια της Intersolar Europe απονέμεται και το βραβείο Intersolar AWARD, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ηλιακής Βιομηχανίας (BSW-Solar), στους τομείς των Φ/Β και της ηλιοθερμίας. Στο πλαίσιο της έκθεσης διεξάγεται και το Intersolar Europe Conference, το οποίο φιλοξενεί 1.500 ειδικούς του κλάδου και επικεντρώνεται σε όλες τις εξελίξεις στην αγορά της ενέργειας.

 

Επιπλέον, από το 2014, η Intersolar προσφέρει κάποια ειδικότερα συνέδρια, “Intersolar Summits”, για τον κλάδο της ηλιακής βιομηχανίας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από ορισμένους εκ των μεγαλύτερων διεθνών εταιριών. Τα “Intersolar Summits”, λαμβάνουν χώρα στην Τουρκία, στις ΗΠΑ και στη Μέση Ανατολή και λειτουργούν ως πλατφόρμες για διαδικτύωση με υψηλόβαθμα στελέχη και φορείς λήψης αποφάσεων σε διεθνές επίπεδο.

 

Η Intersolar, ξεπερνώντας τα σύνορα της Ευρώπης, διοργανώνεται τον Απρίλιο στην Κίνα, τον Ιούλιο στη Β. Αμερική, τον Σεπτέμβριο στη Ν. Αμερική και τον Νοέμβριο στην Ινδία.

 

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού Solar Promotion GmbH για την Ελλάδα και την Κύπρο, επισημαίνει, ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.intersolarglobal.com, για να ενημερωθεί για όλες τις διοργανώσεις της έκθεσης ανά τον κόσμο.

 

Επιπλέον, για εταιρίες που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 31.07.15, δίνεται η δυνατότητα, να εξασφαλίσουν την ίδια τιμή με την προηγούμενη διοργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here