Cana: Νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Ξεκίνησε ένα ακόμα πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων CANA, στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας τους με την αμερικανική εταιρεία Alphatec Spine.

Πρόκειται για πρόγραμμα χειρουργικών επεμβάσεων σε άτομα που αδυνατούν να καλύψουν το αντίστοιχο κόστος.

Η πρώτη χειρουργική επέμβαση του συγκεκριμένου προγράμματος πραγματοποιήθηκε επιτυχώς την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 σε 13χρονη ασθενή που έπασχε από παιδική σκολίωση.  Κατά τη διάρκεια της επέμβασης χρησιμοποιήθηκε ο πλέον προηγμένος εξοπλισμός (διαυχενικές βίδες, ράβδοι, περικόχλια) της εταιρείας Alphatec Spine, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της οποίας στην Ελλάδα είναι τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA. Το αποτέλεσμα ήταν άριστο και η ασθενής κατάφερε να  περπατήσει το ίδιο βράδυ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana, Κώστας Κανάρογλου δήλωσε: «Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και σε συνεργασία με την Alphatec Spine, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τον εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας για πέντε χειρουργικές επεμβάσεις τον χρόνο, με στόχο να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ