Κωτσόβολος: Στηρίζει το μέλλον φοιτητών και μαθητών

Στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η Κωτσόβολος αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την εκπαίδευση δίνοντας πρόσβαση σε πλήρη εκπαιδευτικά προγράμματα για τους σπουδαστές και σε απαραίτητα εφόδια για τους μαθητές.

Η πρώτη ενέργεια αφορά στην προσφορά έξι υποτροφιών, για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στα Athens Tech College και BCA College.

Συγκεκριμένα, η Κωτσόβολος θα προσφέρει 4 υποτροφίες στο Athens Tech College, δύο για το τετραετές πρόγραμμα σπουδών, Bsc in Computer Science και δύο για επιλεγμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του. Επιπλέον, θα διαθέσει ακόμη 2 υποτροφίες στο BCA College, για Bachelor και MBA Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Σε έναν ψηφιακό κόσμο, η εταιρεία έχει επιλέξει να προσφέρει στους υποψήφιους φοιτητές τις σπουδές που σχετίζονται με την τεχνολογία και τις εξελίξεις του digital κλάδου.

Οι υποψήφιοι θα επιλέγονται από το Athens Tech College, με βάση τα ακαδημαϊκά τους προσόντα, ενώ όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 23 Σεπτμεβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου στο promo.kotsovolos.gr/scholarships.

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της 10% όφελος σε όλα τα προγράμματα σπουδών του Athens Tech College με κάθε αγορά προϊόντων τεχνολογίας (σταθεροί υπολογιστές, laptop, tablet, οθόνες υπολογιστών).

Η δεύτερη πρωτοβουλία της εταιρείας αφορά την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου», που είναι ένας από τους βασικούς της κοινωνικούς εταίρους. Με αφορμή την έναρξη της σχολικής περιόδου, η εταιρεία και οι εργαζόμενοι της κινητοποιήθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά συνεχίζοντας μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας.

Η Κωτσόβολος με τη βοήθεια όλου του ανθρώπινου δυναμικού της «γέμισε μια Κιβωτό με σχολικά», καθώς κατάφερε να συλλέξει μισό τόνο σχολικά είδη. Η παράδοση έγινε την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, από αντιπροσωπεία εθελοντών της Κωτσόβολος, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here