ΒΙΚΟΣ: Στηρίζει την Ημέρα Καρδιάς

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. συμβάλλει έμπρακτα στη φετινή γιορτή για την «Ημέρα Καρδιάς» που διοργανώνει το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο στην Αθήνα, το πρωί της Κυριακής, 27 Σεπτεμβρίου 2015, προβάλλοντας τη δράση του «Ήπιου Περιπάτου». Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., ένθερμος υποστηρικτής της ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής, προάγει την ήπια άσκηση σε καθημερινή βάση και προβάλλει τη σημασία της στην πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Με αφορμή λοιπόν τον «Ήπιο Περίπατο», η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στοχεύει να κινητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους να περπατήσουν στην Αθήνα την «Ημέρα Καρδιάς», ενώ παράλληλα πρόκειται να δροσίσει τους περιπατητές με Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΒΙΚΟΣ».

Φέτος, η «Ημέρα Καρδιάς» λαμβάνει και διάσταση αλληλεγγύης προς δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας που σιτίζονται από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Έτσι. όσοι συμμετάσχουν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα συγκεντρωθούν από εθελοντές του ΚΥΑΔΑ πριν την έναρξη του περιπάτου.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. με το μήνυμα «από την πηγή και από την καρδιά» στηρίζει την πρωτοβουλία του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Με υπευθυνότητα προς το κοινωνικό σύνολο, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. αποδεικνύει στην πράξη την ευαισθητοποίηση της εταιρείας γύρω από θέματα υγείας, ευεξίας και φυσικού τρόπου ζωής, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Παράλληλα, αναδεικνύει τη σημασία της ήπιας άθλησης στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης καθημερινής δραστηριότητας.

Ως χώρος συνάντησης και σημείο εκκίνησης του περιπάτου είναι η αρχή της Διονυσίου Αρεοπαγίτου (συμβολή των οδών Λεωφ. Αμαλίας και Λεωφ. Συγγρού στην προτομή Μελίνας Μερκούρη, απέναντι από την Πύλη του Αδριανού).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ