Μήνυμα ΖΩΗΣ από την Spin Communications

Η Spin Communications ήταν ο βασικός χορηγός της εκδήλωσης «Γιορτή για τη Ζωή» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Ιουλίου στο Γήπεδο του Εθνικού Αστέρα Καισαριανής.
Η εκδήλωση οργανώθηκε από  τη θεραπευτική κοινότητα Ατραπός, του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας της και την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Στους ποδοσφαιρικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν, ανάμεσα στις θεραπευτικές κοινότητες ΑΤΡΑΠΟΣ, ΘΗΣΕΑΣ και ΠΛΕΥΣΗ και τη μικτή ομάδα δημοσιογράφων και ηθοποιών, νικητής αναδείχθηκε η ΣΤΡΟΦΗ.

Το κύπελο στους νικητές απένειμε, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Spin Communications, Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο κος Σ.Ριζόπουλος, στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ευχαριστώ που μας δώσατε την ευκαιρία να είμαστε άνθρωποι.Πιστεύω πραγματικά πως η «Γιορτή  για τη Ζωή» είναι σημαντική όχι μόνο για τα παιδιά αλλά για όλους μας. Διότι μοιάζουμε με χώρα που έχει γονατίσει και δεν έχει τις δυνάμεις εκείνες που θα της επιτρέψουν να σηκωθεί και να συνεχίσει. Προσωπικά πιστεύω το αντίθετο. Οι δυνάμεις υπάρχουν. Το εθνικό δυναμικό υπάρχει. Τώρα είναι η ώρα της κοινωνίας. Ό,τι κάνουμε μόνοι μας. Με ατομικές προσπάθειες, με συλλογικές πρωτοβουλίες, με κοινωνικές επιχειρήσεις, με δίκτυα, με κοινότητες ακόμη και με παρέες. Ελπίδα υπάρχει εκεί που υπάρχει αγώνας και προσπάθεια. Για αυτό το λόγο θέλησα η Spin Communications να στηρίξει και με οικονομικούς πόρους και με παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας την πρωτοβουλία της μονάδας εφήβων ΑΤΡΑΠΟΣ του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ)».

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στη σελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό στο facebook, https://www.facebook.com/giortigiatizwi.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ