Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το ALBA Career Forum

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε για 23η χρονιά το Career Forum του ALBA στις 15-18 Σεπτεμβρίου, 2015 στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα.  Έχοντας καθιερωθεί ως θεσμός στην αγορά εργασίας, η εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς εργασίας, ώστε να διερευνήσουν από κοινού ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές συνεργασίες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 93 τελειόφοιτοι από τα εξής ακαδημαϊκά προγράμματα: The ALBA MBA , MBA in Shipping, MSc in International Business & Management, MSc in Marketing, MSc in Finance, MSc in Strategic Human Resources Management, MSc in Business for Lawyers, MSc in Risk Management , MSc in Shipping Management, MSc in Tourism Management και MSc in Entrepreneurship.

Παράλληλα, έλαβαν μέρος 91 διακεκριμένες εταιρείες, οι οποίες εκπροσωπήθηκαν από 147 στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού, εκ των οποίων πολλοί και απόφοιτοι του ALBA.

Στο πλαίσιο του 23ου Career Forum πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά ειδικό Career Day για όσους τελειοφοίτους αναζητούν ευκαιρίες απασχόλησης σε νέες και γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις (startups). Οι συμμετέχοντες συναντήθηκαν με ιδρυτές και εκπροσώπους 10 επιτυχυμένων νέων επιχειρήσεων που αναζητούν εκπαιδευμένους συνεργάτες για να στελεχώσουν την ομάδα τους.

Το φετινό ALBA Career Forum πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των ελαστικών Continental, Digital partner η 9ΑΜ Media Labs, Printing partner η Εκτυπωτική Αξιών – Μ. Μπαλκογιαννάκια & ΣΙΑ Ο.Ε., Media partners το περιοδικό HR Professional, η Global Sustain, το Kariera.gr και το περιοδικό Ναυτικά Χρονικά ενώ On line communication partners το epixeiro.gr, το getbusy.gr και το startup.gr. Την εκδήλωση υποστήριξαν επίσης οι εταιρείες Forky, Mondelez Hellas S.A., Owiwi και ο Μελίαρτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ