Τα δημητριακά FITNESS® ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Τα δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® της Nestlé, για 6η συνεχή χρονιά, «συνέτρεξαν» το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου, με αφετηρία όπως κάθε χρόνο το Ζάππειο, στον αγώνα δρόμου “Greece Race for the Cure®”.

Ο αγώνας ήταν μια συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου γυναικών «Άλμα Ζωής» και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με τους δρομείς να ξεπερνούν τους 25.000. Ανάμεσά τους χιλιάδες γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, πολλοί μαζί με τα παιδιά τους, άλλοι ακόμα και με τους τετράποδους φίλους τους. Η σημαντικότερη παρουσία και φέτος ωστόσο, αυτή των survivors! Των γυναικών που τα κατάφεραν και νίκησαν στη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, οι οποίες έδωσαν το πιο ηχηρό παρόν και μετέδωσαν το δικό τους σπουδαίο μήνυμα ελπίδας.

Ως επίσημος χορηγός του αγώνα, τα δημητριακά FITNESS®, φρόντισαν να εφοδιάσουν με ενέργεια τους συμμετέχοντες, προσφέροντας τους μπάρες δημητριακών και δημητριακά Fitness Protein. Επίσης, τους έδωσαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, με το «χέρι στο στήθος», σε ένα χαριτωμένο κάδρο που είχε στηθεί στο περίπτερο των FITNESS®και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους στα social media τους με το hashtag #handson, πραγματοποιώντας εκατοντάδες post αγάπης και αισιοδοξίας και διαδίδοντας το μήνυμα της πρόληψης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ