Νέο site από την British American Tobacco Hellas

Στον αέρα βρίσκεται η νέα εταιρική ιστοσελίδα της British American Tobacco Hellas, που είναι ειδικά διαμορφωμένη για την ελληνική αγορά όπου η εταιρεία έχει σημαντική παρουσία και συμβολή στην οικονομία της χώρας.

Το νέο site (www.bathellas.gr) είναι «ντυμένο» με υλικό και φωτογραφίες από την δραστηριότητα της εταιρείας στην Ελλάδα με τρόπο μοντέρνο και φιλικό προς τον χρήστη του Ίντερνετ. Παράλληλα, σημαντική καινοτομία είναι ότι οι εργαζόμενοι «συστήνουν» την εταιρεία στους χρήστες του Ίντερνετ καταθέτοντας με τον δικό τους τρόπο τις απόψεις τους για το εργασιακό περιβάλλον της British American Tobacco Hellas, που έχει βραβευτεί επανειλημμένα ως ένα από τα κορυφαία στην Ελλάδα.

Το site, που είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα του Ομίλου της British American Tobacco με έμφαση στην ελληνική ταυτότητα της εταιρείας, αποτελεί ένα νέο διαδικτυακό κανάλι επικοινωνίας και για τους άμεσους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, στην ειδική ενότητα για τους συνεργάτες της εταιρείας, υπάρχει πλήρης διαδραστικός χάρτης με τα στοιχεία των διανομέων των προϊόντων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικές ενότητες υπάρχουν και για τις πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνει η εταιρεία, για τις νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται, ενώ έμφαση δίνεται και στις πληροφορίες για το ζήτημα του παράνομου εμπορίου προϊόντων καπνού που έχει λάβει δραματικές διαστάσεις τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

«Στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσής μας να δίνουμε αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία, θεωρήσαμε αυτονόητο να δημιουργήσουμε ένα νέο site που να ξεφεύγει από τα αυστηρά εταιρικά πλαίσια και να είναι σχεδιασμένο ειδικά για την ελληνική αγορά. Στόχος είναι με τρόπο απλό και σύγχρονο να περιγράψουμε τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η εταιρεία και παράλληλα να δώσουμε το λόγο στους ίδιους τους εργαζομένους μας να μιλήσουν για τη δουλειά τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν», αναφέρει ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της British American Tobacco για την Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Ισραήλ κ. Στέφανος Διανέλλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ