Επιτυχημένη η Family Fun Day 2015 του Make-A-Wish

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος, η καθιερωμένη Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου!

Το Family Fun Day που διοργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά ήταν μια αληθινή γιορτή ελπίδας, για όλους όσοι πιστεύουν στη θεραπευτική Δύναμη μιας Ευχής! Η ανταπόκριση των οικογενειών των παιδιών Ευχής, των φίλων, υποστηρικτών και εθελοντών στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική. Όλοι μαζί γίναμε μία μεγάλη αγκαλιά, για να δώσουμε Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα, στα παιδιά εκείνα, που καθημερινά δοκιμάζονται.

Η Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κ. Αναστασία Μανιά, χαρακτηριστικά τονίζει: “Η Ημέρα Χαράς για την οικογένεια είναι πλέον θεσμός και οι περισσότεροι από 1.300 φίλοι που βρίσκονται μαζί μας το αποδεικνύουν. Αυτό που προσπαθούμε είναι να γίνει αντιληπτό το έργο μας από τον κόσμο μια και η εκπλήρωση μίας Ευχής κρύβει πολλή ομορφιά και μαγεία! Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει να εκπληρώσουμε όλες τις Ευχές των παιδιών που φθάνουν στο γραφείο μας και πληρούν τα κριτήρια. Μόνο με τη στήριξη ιδιωτών και εταιρειών θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε Δύναμη, Χαρά και Ελπίδα στα παιδιά «μας»!

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η Βράβευση των Σχολείων που διακρίθηκαν στο Διαγωνισμό Αστέρι-Της-Ευχής το 2014, από τον αγαπημένο όλων Κωνσταντίνο Αργυρό, Πρέσβη του προγράμματος Wish Star, παρουσία μαθητών και εκπροσώπων των σχολειών που κέρδισαν!

O Κωνταντίνος Αργυρός που βραβεύτηκε για την υποστήριξή του ανέφερε: “Μεγάλη μου τιμή η κίνηση των ανθρώπων του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος να μου δώσουν αυτό το βραβείο για την συμμετοχή μου στο πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής”. Ως πρέσβης του “Αστεριού της Ευχής” θεωρώ πως όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη, δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο απ´ τα Υγιή Παιδικά Χαμόγελα! Μπείτε στο www.makeawish.gr & μάθετε πως μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς!” 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η έκθεση με τα 100 συλλεκτικά CD του Πάνου Κιάμου, τα οποία ζωγραφίστηκαν με πολλή φαντασία από τα ίδια τα παιδιά Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με θέμα την αισιοδοξία και την ελπίδα και τα έσοδα από την πώλησή τους θα ενισχύσουν το Έργο του Οργανισμού. Ο Πάνος Κιάμος ήταν κοντά μας και τραγούδησε ζωντανά, ξεσηκώνοντας τον κόσμο, ενώ το ντουέτο του με τον Κωνσταντίνο μας, παιδί Ευχής, ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ημέρας.

Όπως δήλωσε ο Πάνος Κιάμος: «Η συμμετοχή στο Family Fun Day του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος μου έδωσε μεγάλη χαρά και συγκίνηση και θα το ξανάκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Παροτρύνω όλους να έρθουν την επόμενη φορά, γιατί η επαφή με το χαμόγελο των παιδιών μόνο δύναμη και παράδειγμα μπορεί να προσφέρει».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχαν φουσκωτά, ποδοσφαιράκι, air hockey, baby park και Bungee Trampoline, που κυριολεκτικά ξετρέλανε τα παιδιά, από το Air Game και ηλεκτρονικό paintball Laser Tag από την BATTLEFIELD LIVE HELLAS! Οι Salsa Sinners ξεσήκωσαν με τον χορό τους τον κόσμο σε μία μοναδική επίδειξη χορευτικής δεξιότητας ενώ το studio The Tree of Life εκπαίδευε τους μικρούς μας φίλους σε πόζες της Yoga. Τα ταχυδακτυλουργικά από τη μεγαλύτερη ομάδα Μάγων στον κόσμο «The International Brotherhood of Magicians» μάγεψαν τον κόσμο, ενώ ο Clown TOTO τούς διασκέδασε με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο!

Δραστηριότητες & μουσικοκινητικά παιχνίδια από τους Ηαhanoulides και τα Τρελοζουζούνια, piñata & face painting από το Poly Party και τη Νεφούφου, δημιουργική απασχόληση και εργαστήρια κατασκευών από τη nannuka και την Ορχήστρα των Χωμάτων, γλυκές διακοσμήσεις μπισκότων από τα ΓλύκαΜαγειρέματα, εξασφάλισαν πολλές ώρες διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. …και φυσικά όλοι επισκέφθηκαν το SmilenShare Photobooth για να τραβήξουν χαρούμενες πόζες, απαθανατίζοντας έτσι τις στιγμές μίας Ημέρας πραγματικής Χαράς!

Την παράσταση φυσικά έκλεψαν ο Μπομπ και η Ντόρα από το nickelodeon που αγκάλιαζαν και φωτογραφίζονταν με τους μικρούς αλλά και μεγάλους θαυμαστές τους!

Τα έσοδα από τη διοργάνωση του Family Fun Day προορίζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το Έργο του Οργανισμού, το οποίο δεν είναι άλλο από την εκπλήρωση των Ευχών των παιδιών που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους. Γιατί μπορεί η περίοδος που διανύουμε ως χώρα να είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, όμως είναι ακόμη δυσκολότερη για εκείνους που έχουν ένα άρρωστο παιδί στο νοσοκομείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here