UPS: Χορηγός Εθελοντών στο Race for the Cure

Η UPS Ελλάδας ήταν ο Επίσημος Χορηγός εθελοντών στον 7ο Ετήσιο Αγώνα Susan G. Komen Greece Race for the Cure® 2015. Ο Aγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στο Ζάππειο με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», την έγκριση της Αμερικάνικης Οργάνωσης Susan G. Komen® και σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Οι εθελοντές παρείχαν πολύτιμη βοήθεια στην διοργάνωση του αγώνα και ήταν εκεί τόσο για να υποστηρίξουν και να ενθαρρύνουν έμπρακτα τους πάνω από 24.000 δρομείς και περιπατητές που κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας, όσο και για να συμβάλλουν στον καθαρισμό και την αποκατάσταση του χώρου του Ζαππείου μετά την εκδήλωση.

Η UPS εκτός από την έμπρακτη υποστήριξη που προσέφερε στο «Άλμα Ζωής» για τη διεξαγωγή του φετινού αγώνα, παρείχε στον οργανισμό υπηρεσίες σε ειδικές τιμές, για όσους συμμετέχοντες επιθυμούσαν να λάβουν τον εξοπλισμό του αγώνα μέσω courier. Παράλληλα οι υπάλληλοι της UPS Ελλάδας και οι οικογένειές τους συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση, καθώς 132 άτομα «συμμέτρεξαν» στο φετινό αγώνα, ενώ 48 συμμετείχαν ως εθελοντές στο μεγάλο γεγονός.

Η UPS Ελλάδος μέσα από την ουσιαστική υποστήριξή της στον Αγώνα Susan G. Komen Greece Race for the Cure® 2015, επιβεβαιώνει εκ νέου τη δέσμευσή της στην ελληνική  κοινωνία , δηλώνοντας δυναμικό παρόν μέσα από τη στήριξη του έργου κοινωφελών οργανισμών της χώρας και μέσα από δράσεις που προάγουν τον εθελοντισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ