ΝΝ Hellas: Χρυσός Χορηγός του «Spetses mini Marathon»

Για 5η συνεχή χρονιά η ΝΝ Hellas είναι ο Χρυσός Χορηγός του Spetses mini Marathon που θα πραγματοποιηθεί 9-11 Οκτωβρίου 2015. Aπό την αρχή της διοργάνωσης το 2011, η NN Hellas συνέβαλλε στην επιτυχία και εδραίωσή της ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά δρώμενα στη χώρα.

Η ΝΝ Ηellas έχει συνδέσει την επωνυμία της με σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις μέσω των οποίων μεταδίδει το μήνυμα της “Live Well” φιλοσοφίας για υγεία, άσκηση και έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.  Παράλληλα, στο φετινό επετειακό Spetses mini Marathon, η ΝΝ  μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Ζήσε Υπεύθυνα», στηρίζει τους σκοπούς της  Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» μέσω της συμμετοχής επωνύμων «Πρεσβευτών» του οργανισμού, οι οποίοι θα αγωνιστούν με τα χρώματα της NN Running Team.

Η συμμετοχή της πολυπληθούς NN Running Team σε όλα τα δρομικά και κολυμβητικά αγωνίσματα αναμένεται να δώσει ένα έντονο «πορτοκαλί»  χρώμα στους αγώνες. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της Χρυσής Χορηγίας, η ΝΝ διεξάγει μεγάλο διαγωνισμό για όλους τους επισκέπτες του νησιού που θα δηλώσουν συμμετοχή,  με έπαθλο ένα ταξίδι 2 ατόμων και δωρεάν συμμετοχή στον Μαραθώνιο του Ρότερνταμ τον Απρίλιο του 2016.

Ο Christian Bohlke, Chief Marketing Officer ΝΝ Hellas δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στεκόμαστε δίπλα στο Spetses mini Marathon από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής του και έχουμε βοηθήσει στην ανάδειξή του σε έναν σημαντικό αθλητικό θεσμό. Πιστοί στη φιλοσοφία “Live Well”, αγκαλιάζουμε πρωτοβουλίες και δρώμενα  που προάγουν την υγεία και την άθληση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν  στην κοινωνία όπου δραστηριοποιούμαστε»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ