Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Θεσσαλονίκης για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικών με Καρκίνο Μαστού

Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης, πιστός σύμμαχος των γυναικών με καρκίνο μαστού, στηρίζει το καινοτόμο πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», μία μοναδική πρωτοβουλία που προσεγγίζει την γυναίκα ασθενή με ολιστικό τρόπο παρέχοντας  της τα απαραίτητα εργαλεία που θα την βοηθήσουν να ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και να ανταπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της.

Εάν θέλετε να  βοηθήσετε να διαδώσουμε ταυτόχρονα αυτό το μήνυμα δύναμης σε όλη την Ελλάδα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. Προϋπόθεση για να συμμετέχετε στη δική μας «αλυσίδα δύναμης» είναι απαραίτητο να διαθέτετε λογαριασμό Facebook ή Twitter

Με τον μηχανισμό που περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω δίνετε ουσιαστικά την έγκρισή σας για να εμφανιστεί αυτόματα στο προφίλ σας στο Facebook ή στο Twitter το εξής μήνυμα   «ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.  ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!» Διέδωσε το μήνυμα δύναμης & στήριξε τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού #EisaiDynami» στις 13 Οκτωβρίου.

Βήμα 1ο : Μπαίνετε στο παρακάτω link https://www.thunderclap.it/projects/32426

Βήμα 2ο: Επιλέγετε με ποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook / Twitter/ Tumblr) θέλετε να υποστηρίξετε την καμπάνια, πατώντας πάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο.

Βήμα 3ο: Σας εμφανίζεται, ανάλογα με το Μέσο που έχετε επιλέξει, το μήνυμα όπως ακριβώς θα εμφανιστεί στο προφίλ σας στις 13 Οκτωβρίου.

Βήμα 4ο: Πατάτε το κόκκινο πλαίσιο που αναγράφει “ADD MY SUPPORT”

Βήμα 5ο:
Επιλέγετε αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις από το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης αναφορικά με την καμπάνια «Είσαι γυναίκα.Είσαι δύναμη!» και πατάτε το πλαίσιο που αναγράφει “SUBMIT”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here