Friskies: Επιτυχημένο το 2ο RUN with your DOG

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο RUN with your DOG από τα Friskies®, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης στη Φιλοθέη, αποδεικνύοντας την ιδιαίτερη σχέση μεταξύ ιδιοκτήτη και σκύλου.

Η συμμετοχή στο 2ο RUN with your DOG ξεπέρασε κάθε προσδοκία και περισσότερο από 1 τόνος τροφής προσφέρθηκε στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, ενισχύοντας το σημαντικό της έργο, μέρος του οποίου είναι η σίτιση εκατοντάδων αδέσποτων.

Ιδιοκτήτες έτρεξαν μαζί με το κατοικίδιό τους μια απόσταση 2 χιλιομέτρων, ενώ φέτος οικογένειες μαζί με τα παιδιά τους συμμετείχαν σε ειδικά “family runs” με το τετράποδο φίλο να τρέχει μαζί με όλη την οικογένειά του, με κύριο στόχο να διασκεδάσουν και να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση τους.

Μικροί και μεγάλοι μαζί με το σκύλο τους, εκτός από τους αγώνες δρόμου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με θέματα όπως η υπακοή, το παιχνίδι και η βόλτα με το σκύλο τους, αλλά και να διασκεδάσουν με παράλληλες δράσεις που πλαισίωσαν την εκδήλωση, όπως face painting, dog art με τις πατουσίτσες των σκύλων, dj sets, κλπ.

Οι αγώνες ανέδειξαν χρυσούς, αργυρούς και χάλκινους νικητές, οι οποίοι κέρδισαν τροφή για 1 ολόκληρο χρόνο, 6 και 3 μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα για το 2ο RUN with your DOG.

Το RUN with your DOG αποτελεί πια ένα δρομικό κίνημα, γι’ αυτό και θα συνεχιστεί με προπονήσεις ελεύθερου τρεξίματος για ιδιοκτήτες και το σκύλο τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ