ΣΦΕΕ: Φάρμακα στους πρόσφυγες

Άμεσα και συντονισμένα ανταποκρίθηκε ο ΣΦΕΕ στο αίτημα του Κέντρου Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) για δωρεάν παροχή φαρμάκων με στόχο την κάλυψη των αναγκών πρωτοβάθμιας υγείας των μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα μας.

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, έχοντας στον πυρήνα της φιλοσοφίας του τον άνθρωπο, αναγνωρίζει ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα βαθαίνει την ανθρωπιστική κρίση την οποία βιώνει η χώρα μας, καθιστώντας αναγκαία τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών που βιώνουν την πρωτοφανή αυτή κατάσταση από την αυξανόμενη ροή προσφύγων.

Ο ΣΦΕΕ στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης με ευελιξία και αμεσότητα συνέδραμε στην ανακούφιση των επείγοντων προβλημάτων που σχετίζονται με την περίθαλψη των εξαθλιωμένων αυτών ανθρώπων και την προστασία της Δημόσιας Υγείας  προχωρώντας στη δωρεά 20.000 φαρμάκων.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες μέλη του ΣΦΕΕ: Bayer, Cana, Leo, Pharmaserve-Lilly, Sanofi και Takeda, ανταποκρίθηκαν με τη χορήγηση αντισταμινικών, αντιπυρετικών, αντισηπτικών, αντιβιοτικών, κ.α. φαρμάκων, μεριμνώντας ιδιαίτερα για τα βρέφη, τα ανήλικα παιδιά, τις κακοποιημένες γυναίκες, τους ασθενείς και τους ηλικιωμένους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here