Coffee Island: Δέχτηκε φοιτητές του Παν. Πατρών

Οι φοιτητές και το ερευνητικό και διδακτικό προσωπικό της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Πατρών επισκέφθηκαν τις νέες εγκαταστάσεις εφοδιαστικής αλυσίδας  της  Coffee Island στη ΒΙ.ΠΕ Πάτρας, στα πλαίσια εκπαιδευτικής επίσκεψης, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

Στόχος της επίσκεψης ήταν οι φοιτητές και το ερευνητικό και διδακτικό προσωπικό να ενημερωθούν για την πορεία και τις δράσεις της εταιρείας. Η αλματώδης ανάπτυξη της Coffee Island από ένα καφεκοπτείο στην Πάτρα σε μία αλυσίδα με 280 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Αλβανία, έδωσε ερεθίσματα για συζήτηση και ερωτήσεις προς τα στελέχη της εταιρείας, τα οποία ανέλυσαν τη φιλοσοφία της Coffee Island που εστιάζει στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών προς τους καταναλωτές.

Παράλληλα, οι φοιτητές έκαναν ξενάγηση στους χώρους παραγωγής, ψησίματος (artisan roasting), συσκευασίας, αποθήκευσης όπου είχαν την ευκαιρία να δουν σε πραγματικό χρόνο τη λειτουργία των εγκαταστάσεων. Επίσης, ξεναγήθηκαν από τον κύριο Νίκο Κουμανιώτη, Διευθυντή Παραγωγής στο σύγχρονο εκπαιδευτήριο της εταιρίας, όπου οι συνεργάτες του δικτύου εξοικειώνονται με τα προϊόντα σε επαγγελματικές πραγματικές συνθήκες και στο εργαστήριο μελέτης κι έρευνας γύρω από τον καφέ που περιλαμβάνει την αξιολόγηση δειγμάτων, το καβούρδισμα δειγμάτων και τον χώρο παρασκευής και μεθόδους εκχύλισης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ