Η PAPOUTSANIS στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Έναν ακόμα κρίκο στη μεγάλη αλυσίδα των συμμάχων του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» αποτελεί πλέον μια από τις ιστορικές ελληνικές εταιρείες, η Εταιρεία PAPOUTSANIS, που εδώ και 145 χρόνια παρέχει τις υπηρεσίες της στην ελληνική οικογένεια, κι έχει βραβευτεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για την ποιότητά των προϊόντων της.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, συναντήθηκε με τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας της Εταιρείας PAPOUTSANIS, κύριο Ιωακείμ Τζουμάκη, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη -ΕΛΠΙΔΑ», τον υποδέχτηκε ως υποστηρικτή του Συλλόγου και τον συνεχάρη για την ιδέα να δημιουργηθεί μια νέα καλλυντική σειρά προϊόντων για παιδιά αφιερωμένη στην «ΕΛΠΙΔΑ».

Ο κύριος Τζουμάκης, αφού εξέφρασε τη συγκίνηση και τον θαυμασμό του για το έργο που έχει επιτελέσει η «ΕΛΠΙΔΑ», υπογράμμισε ότι για την Εταιρεία Παπουτσάνης αποτελεί τιμή η δυνατότητα να συμβάλει με τον δικό της τρόπο σ’ αυτό το μεγάλο επίτευγμα.

Η κυρία Βαρδινογιάννη τον ευχαρίστησε για άλλη μια φορά για την προσφορά  αλλά και για την κοινωνική ευαισθησία της Εταιρείας Παπουτσάνης  και του παρέδωσε την τιμητική πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα καλλυντική σειρά προϊόντων για παιδιά της Εταιρείας PAPOUTSANIS, που θα κυκλοφορήσει το 2016 φέροντας στη συσκευασία της εκτός από το λογότυπο της Εταιρείας και το λογότυπο της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Οι φόρμουλες των 3 προϊόντων καθημερινής περιποίησης-σαμπουάν, κρεμοσάπουνο, και σαμπουάν και αφρόλουτρο 2 σε 1, αποτελούνται από αγνά υλικά, ενώ ένα μέρος από τα έσοδα της πώλησης κάθε τεμαχίου  θα αποδίδεται στον Σύλλογο «EΛΠΙΔΑ».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Εταιρεία PAPOUTSANIS ήδη τροφοδοτεί την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη -ΕΛΠΙΔΑ» με το κρεμοσάπουνο και με το 2 σε 1 σαμπουάν και αφρόλουτρο της νέας σειράς, τα οποία είναι τοποθετημένα σε ειδικές αντιβακτηριδιακές βάσεις με αντλία, επίσης προσφορά της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ