Alliott Group: Παγκόσμιο Ετήσιο Συνέδριο στη Νέα Υόρκη

Το ετήσιο συνέδριο των μελών του θα πραγματοποιήσει το Alliott Group,  η παγκόσμια συμμαχία ανεξάρτητων λογιστικών, νομικών και συμβουλευτικών εταιρειών – το οποίο στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Kleopas Alliott Σύμβουλοι Επιχειρήσεων AE – από τις 21 Οκτωβρίου έως 25 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει τις εργασίες της με το καλωσόρισμα των συνέδρων από τον Παγκόσμιο Πρόεδρο του Alliott Group κ. Γιάννη Κλεώπα. Κατά την διάρκεια των εργασιών μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν και θα εγκριθούν οι στόχοι και η στρατηγική ανάπτυξης του οργανισμού για το νέο έτος.

Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν φέτος αφορά στον οικονομικό και νομικό έλεγχο των επιχειρήσεων για την ελαχιστοποίηση του ρίσκου ύπαρξης περιπτώσεων απάτης και διαφθοράς εντός των οργανισμών και των στελεχών τους σε ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες. Η συζήτηση θα περιλαμβάνει παραδείγματα εταιρειών που έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έτσι ώστε να μην εκτεθούν σε τέτοιες καταστάσεις.

Προσκεκλημένος ομιλητής στο φετινό συνέδριο θα είναι ο κ. Tim Bartz, Διευθυντής στην Upstream Academy.  Ο κ. Bartz θα παρουσιάσει έξι πρακτικές υψηλής απόδοσης σε λογιστικές και νομικές περιπτώσεις και στη συνέχεια θα επικεντρωθεί σε δύο τομείς που θεωρούνται επίκαιροι αυτή την περίοδο – αποτελεσματικότητα συνεργατών και παροχή κορυφαίων υπηρεσιών σε όλο το φάσμα των πελατών.

To συνέδριο ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή μελών του Alliott Group στην ενέργεια – θεσμό που διοργανώνεται κάθε χρόνο με την ονομασία «Δίνουμε πίσω στην Κοινωνία», όπου  προγραμματίζεται σε συνεργασία με τοπικούς φορείς μία ενέργεια  προσφοράς στην τοπική κοινότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ