LG Electronics: «Χορηγός Τεχνολογίας» στο 5ο Spetses Mini Marathon

Η LG Electronics Hellas (LG) συμμετείχε ενεργά ως ‘Χορηγός Τεχνολογίας’ στο Spetses Mini Marathon 2015’, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου στο όμορφο νησί των Σπετσών. Με καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και συναρπαστικές δραστηριότητες, η LG υποστήριξε δυναμικά τη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή, ενώ προσέφερε μια μοναδική τεχνολογική εμπειρία υψηλής ποιότητας στους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες.

Στην Πλατεία Ποσειδωνίου, τo LG video wall με επαγγελματικές οθόνες τύπου video wall 47 ιντσών, τοποθετημένες σε διάταξη 3x3,  καλωσόριζε και ενημέρωνε τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του τριημέρου. Επιπλέον, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της LG, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν τη δική τους αναμνηστική “LG MiniMe” μινιατούρα, με τη βοήθεια της κορυφαίας κάμερας του LG G4, ενώ χρησιμοποιώντας τα props που βρίσκονταν στο χώρο, μπορούσαν να τραβήξουν όμορφες και διασκεδαστικές φωτογραφίες. Τέλος, στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων της Κυριακής, δυναμικό παρών έδωσαν οι 100 LG Runners, οι αθλητές που αγωνίστηκαν με την ομάδα της LG.  Οι δέκα πρώτοι από την ομάδα των LG Runners που τερμάτισαν στον αγώνα 5 χλμ, κέρδισαν μοναδικά LG δώρα και ενθουσίασαν το κοινό με την απόδοσή τους.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για την παρουσία της LG Electronics Hellas ως ‘Χορηγός Τεχνολογίας’ στη φετινή διοργάνωση του ‘Spetses Mini Marathon 2015’. Πιστοί στη φιλοσοφία “Life is Good”, συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες που προάγουν αξίες, όπως ο αθλητισμός και ο πολιτισμός, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν στην κοινωνία όπου δραστηριοποιούμαστε. Η ομάδα της LG είχε επιπλέον δυναμική παρουσία, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ζωή γίνεται ακόμα πιο ωραία όταν συμμετέχεις!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ