Συνέδριο ΕΚΕ από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 13ο ετήσιο συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα «ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ: ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ», στις 26 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Athens Ledra.

Στόχος του συνεδρίου είναι επιχειρήσεις και φορείς που εκπροσωπούν τόσο την επιχειρηματική κοινότητα όσο και την ευρύτερη κοινωνία, να ενημερωθούν αφενός για τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της ΕΚΕ και της βιώσιμης ανάπτυξης και αφετέρου να αναγνωρίσουν τα οφέλη από την υιοθέτηση ενός νέου επιχειρηματικού μοντέλου το οποίο θα βασίζεται στις αρχές της υπεύθυνης, βιώσιμης και υγιούς επιχειρηματικότητας. Μέσα από την ανταλλαγή γνώσης, εμπειρίας και καλών πρακτικών το συνέδριο έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο φόρουμ για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Το 13ο ετήσιο συνέδριο ΕΚΕ αγγίζει την «καρδιά» της Εταιρικής Υπευθυνότητας: την εταιρική κουλτούρα. Η νοοτροπία, οι αξίες καθώς και τα εργαλεία που κάθε επιχείρηση διαθέτει καθορίζουν την πορεία της και τη διάθεσή της να αλλάξει προκειμένου να αναπτυχθεί. Ειδικότερα οι θεματικές του συνεδρίου περιλαμβάνουν:

  • Οι Βέλτιστες Πρακτικές ξεκινούν από τα Διοικητικά Συμβούλια των εταιριών: Πως χτίζεται η κουλτούρα εταιρικής βιωσιμότητας
  • Προς μία νέα έννοια της Αξίας
  • Integrated Reporting: Τι σημαίνει για την εταιρία μου

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πρωτοβουλία προώθησης άριστων πρακτικών μέσω του CSR Marketplace, έχουν προσκληθεί και θα φιλοξενηθούν και φέτος στο Συνέδριο εταιρίες και ΜΚΟ που θα παρουσιάσουν τις επιλεγμένες δράσεις τους, ενισχύοντας έτσι την αλληλεπίδραση και τη δικτύωση μεταξύ των συμμετεχόντων. Την εμπειρία τους από την εφαρμογή συγκεκριμένων πρακτικών και προγραμμάτων που υλοποιούν και συμμετέχουν, θα μεταφέρουν οι εκπρόσωποι επιχειρήσεων από τις εταιρίες AbbVie, Alpha Bank, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Diageo, Ελληνικά Πετρέλαια, EY, Interamerican, Pfizer, Vodafone και από τις ΜΚΟ οι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος & Πολιτισμού, Salvation Army, και Σχεδία.

Το συνέδριο σας τοποθετεί στο κέντρο της συζήτησης και σας παρέχει τις πληροφορίες ώστε η βιωσιμότητα να αποτελέσει αξία και μοχλό ανάπτυξης, τόσο για τους απλούς ανθρώπους, όσο και για τις επιχειρήσεις και τη χώρα μας.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για τα προγράμματα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εκδηλώνεται με την υποστήριξη και τη συμβολή τους στην αποτελεσματική διεξαγωγή του σημαντικού αυτού συνεδρίου που ήδη έχει γίνει θεσμός στη χώρα μας.

Χορηγοί: ALPHA BANK, VODAFONE, Υποστηρικτής: ΕΥ  Αρωγοί: ΑBBVIE, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, DIAGEO, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, INTERAMERICAN, METLIFE, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, PFIZER, SANOFI

Χορηγοί επικοινωνίας: Η Ναυτεμπορική, CSR Review, CSR Week, Global Sustain, SBC, Business Partners
Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας: Naftemporiki.gr, Businessnews.gr, CSRnews.gr, Epixeiro.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ