FIBRAN: Παρουσίαση της εφαρμογής ‘Energy Audit’

H εταιρία FIBRAN A.E. σε συνεργασία με τηv Tessera Multimedia Α.Ε. διοργανώνουν εκδήλωση – παρουσίαση της mobile εφαρμογής ‘Energy Audit’ την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 14.30 στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ‘Nόησις’ στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιασθούν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής στις δύο εκδόσεις της.  Η ‘Home έκδοση Energy Audit’ κατατάσσει την κατοικία σε μία από τις διεθνώς αναγνωρισμένες ενεργειακές κατηγορίες και προτείνει λύσεις βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης.

Η ‘Pro έκδοση Energy Audit’ αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο για τη διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων κτιρίων και τη διευκόλυνση των Επιθεωρητών στη διαδικασία έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης.  Η επιτόπια καταγραφή των στοιχείων της εγκατάστασης, η αποθήκευση και επεξεργασία των μελετών, καθώς και η δυνατότητα μετατροπής των δεδομένων των επιθεωρήσεων σε αρχείο .xml, ώστε να εισαχθούν στο λογισμικό ΤΕΕ-Κ.Εν.Α.Κ., αποτελούν κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Οι δύο εκδόσεις της εφαρμογής EnergyAudit λειτουργούν σε iOS και Android.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ