ελίν: «Γίνε πρότυπο οδήγησης»

Η ΕΛΙΝΟΙΛ ανακοίνωσε την έναρξη της καμπάνιας ασφαλούς οδήγησης blue driving η οποία έχει στόχο να συμβάλει στη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων στην Ελλάδα.

Η καμπάνια, η οποία σχεδιάστηκε με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», έχει στόχο την καλλιέργεια οδικής συνείδησης και συμπεριφοράς που θα βοηθήσει στην πρόληψη και την ελάττωση της πιθανότητας να γίνει ένα τροχαίο ατύχημα. Η έννοια της ασφαλούς οδήγησης blue driving στηρίζεται στους 3 θεμελιώδεις άξονες ΣΕΒΟΜΑΙΣΥΝΤΗΡΩΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ. Σέβομαι τα όρια μου, τα όρια του οχήματος μου και τους κανόνες του Κ.Ο.Κ., συντηρώ τακτικά το όχημά μου τηρώντας τις συμβουλές του κατασκευαστή και προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου προβλέποντας κινδύνους και μειώνοντας το ρίσκο όταν οδηγώ.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ καλεί όλους τους οδηγούς να γίνουν πρότυπα οδήγησης blue driving και να συμβάλουν ώστε η κυκλοφορία στους δρόμους της χώρας μας να γίνει ασφαλέστερη και να σωθούν όλο και περισσότερες ανθρώπινες ζωές που  χάνονται άδικα στην άσφαλτο καθημερινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here