Groupama: «Σώζουμε ζωές, είναι στο αίμα μας»

Η Groupama Ασφαλιστική στηρίζει τη μεγάλη καμπάνια εθελοντικής αιμοδοσίας του ΣΚΑΙ με τη συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.). Η καμπάνια «Σώζουμε ζωές, είναι στο αίμα μας», που ξεκίνησε στις αρχές Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο, θα επισκεφθεί μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη), με στόχο να πραγματοποιήσει έως 19 αιμοδοσίες.

Για την Groupama Ασφαλιστική, η αιμοδοσία είναι παράδοση, καθώς το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας δίνει αίμα δυο φορές το χρόνο εδώ και πολλά χρόνια, κάνοντας πράξη αυτό που έτσι κι αλλιώς εφαρμόζει ως ασφαλιστική εταιρεία,  που είναι να προστατεύει την υγεία των πελατών της.

Η χορηγία της Groupama Ασφαλιστικής έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η εταιρική της υπογραφή, «Σίγουρα δίπλα σας», δεν εκφράζει μόνο τη στάση της στις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Υποδηλώνει και τη συνεισφορά της στην ελληνική κοινωνία, με ενέργειες εταιρικής ευθύνης που προάγουν την ενότητα και την αλληλεγγύη. Οι ενέργειες αυτές ακολουθούν δύο άξονες: τη συμβολή σε κοινωνικές ανάγκες, όπως την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος και την στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS και, στον ελληνικό πολιτισμό, τη συμμετοχή σε εκδηλώσεις, στις οποίες εντάσσονται οι συναυλίες του Σταύρου Ξαρχάκου και του Σταμάτη Σπανουδάκη. Στο ίδιο πνεύμα, η εταιρεία χορηγεί τη σειρά συναυλιών με τίτλο «Συνάντηση» του Στέφανου Κορκολή, σε έργα του μεγάλου Έλληνα μουσουργού, Μίκη Θεοδωράκη.

Για όλα τα παραπάνω, η Groupama ακολουθεί τη μακρά παράδοση του Ομίλου στον οποίον ανήκει, καθώς είναι γνωστή στη Γαλλία και διεθνώς για το έργο που επιτελεί στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Τα πιο λαμπρά δείγματα της δράσης του γαλλικού Ομίλου Groupama είναι το Ίδρυμα Groupama για την Υγεία, που χρηματοδοτεί την ιατρική έρευνα και στηρίζει τις οικογένειες όσων πάσχουν από σπάνιες νόσους- και το Ίδρυμα GAN για τον Κινηματογράφο, που σκοπό έχει τη συντήρηση αριστουργημάτων του παρελθόντος και την προώθηση νέων δημιουργών. Επίτιμος Πρόεδρος του τελευταίου είναι ο Κώστας Γαβράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ