Φιλανθρωπικό bazaar στο Κτήμα Κοκοτού

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 11:00-19:00, με την ευκαιρία της γιορτής του Αη Γιώργη του Μεθυστή, το Κτήμα Κοκοτού στη Σταμάτα (www.ktimakokotou.gr) υποδέχεται μικρούς και μεγάλους, για μια υπέροχη μέρα με φαγητό και διάφορες δραστηριότητες στη φύση.

Παράλληλα, θα διοργανωθεί φιλανθρωπικό bazaar για την ενίσχυση του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα. Το Σωματείο έχει ως σκοπό τη μείωση των παιδικών ατυχημάτων, την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών και την αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας.

Δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους:

  • Ξενάγηση στο οινοποιείο και στον αμπελώνα με την οινολόγο του κτήματος
  • Περιήγηση στο κτήμα, στον ελαιώνα, τον βιολογικό λαχανόκηπο και τα μελίσσια με τον γεωπόνο του κτήματος
  • Πάρκο περιπέτειας από την Trekking Hellas που θα περιλαμβάνει δενδρο- αναρρίχηση, εναέριο πέρασμα, slag line τοξοβολία και ταρζάν
  • Δραστηριότητες για τα παιδιά στο αμπέλι και στον λαχανόκηπο
  • Εργαστήρι κατασκευής κούκλας
  • Face painting

Φιλανθρωπικό bazaar με: Κρασί, μέλι, κοσμήματα, τσάντες, διακοσμητικά, κεριά, καλλυντικά, πλεκτά για μικρούς και μεγάλους, χειροποίητες κατασκευές, γούρια, κούκλες, πετσέτες, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βότανα & μπαχαρικά, τσάι από αρωματικά Ελληνικά βότανα, γλυκά, χειροποίητες σοκολάτες, νοτιοαφρικάνικα εδέσματα, σπιτικές μαρμελάδες, delicatessen, ποπ-κορν, μαλλί της γριάς, παλαιά αντικείμενα και πολλά άλλα

Highlight: Γιορτάζοντας τα 25 της χρόνια η Α. Ισμαήλος Α.Ε. σας παρουσιάζει την «νέα γενιά SUV της Mercedes-Benz» στο Κτήμα Κοκοτού και κληρώνει για έναν τυχερό ποδήλατο mountain bike!

Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here