Η Swarovski Hellas λέει «No More Stage 3» στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Η Swarovski Hellas υποστηρίζει την παράσταση του διεθνούς φήμης Άγγλου κωμικού Alistair Barrie, «No More Stage 3» με στόχο την ευαισθητοποίηση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες, μεταδίδοντας ένα μήνυμα ζωής και δύναμης. Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν εξολοκλήρου για τη στήριξη στη Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Στόχος–Πρόληψη».

Το «No More Stage 3» πρόκειται για μια πρωτοποριακή stand up κωμωδία με ευαισθησίες, που αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα άσχημα νέα της ζωής. Με πρωτοβουλία του αγαπημένου Έλληνα κωμικού Γιώργου Χατζηπαύλου, η παράσταση έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που μάχονται για τη ζωή και δεν παύουν να ελπίζουν και να ονειρεύονται.

Μέσα από τα μάτια του θρυλικού κωμικού του Comedy Club του Λονδίνου, Allistair Barrie, περιγράφεται η εμπειρία της συζύγου του με την ασθένεια. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, αποτυπώνει με σατιρική διάθεση την κοινή τους πορεία από τη διάγνωση της ασθένειας μέχρι την αποδοχή και την καθημερινή μάχη που δίνουν μαζί για τη ζωή. Η συγκινητική αυτή ιστορία αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης, μεταδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Η παράσταση αυτή είναι ακόμα μια πρωτοβουλία της Swarovski Hellas που με υπευθυνότητα και ευαισθησία βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες, συμβάλλοντας ενεργά στην εκστρατεία για την πρόληψη και ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου του μαστού. Με τη συμμετοχή της Swarovski στην παράσταση αυτή ολοκληρώνεται μια σειρά ενεργειών που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα για όλο τον μήνα, με κάθε αγορά βραχιολιού ή κολιέ Stardust, η Swarovski διαθέτει μέρος των εσόδων στην Μη Κερδοσκοπική εταιρεία «Στόχος – Πρόληψη», στην οποία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου και όλα τα έσοδα της παράστασης «No More Stage 3».

Η Έλενα Γεωργανά, Γενική Διευθύντρια της Swarovski Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η Swarovski, πάντα ευαισθητοποιημένη σε καίρια ζητήματα των γυναικών, δηλώνει παρούσα σε μία μοναδική παράσταση που φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η παράσταση «No More Stage 3», καθώς και η συνεργασία μας με τον διεθνούς φήμης Alistair Barrie και τον Γιώργο Χατζηπαύλου, μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς έρχεται να ολοκληρώσει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τις πολλαπλές ενέργειες της Swarovski, από τις αρχές Οκτωβρίου, με σκοπό την στήριξη της Μη Κερδοσκοπικής εταιρείας «Στόχος – Πρόληψη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here