Jean 2 Jean από το Factory Outlet

Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία του Factory Outlet γίνεται αφορμή για την απόκτηση ενός καινούργιου denim παντελονιού, από τις μοναδικές επιλογές που προσφέρει το εκπτωτικό πολυκατάστημα, πραγματοποιώντας παράλληλα μια κίνηση αγάπης προς άτομα που έχουν ουσιαστική ανάγκη. Το Factory Outlet προσκαλεί όλους τους φίλους του να ζήσουν την Jean 2 Jean εμπειρία από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου μέχρι και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το Factory Outlet Αεροδρομίου και το Factory Outlet Πειραιώς τις συγκεκριμένες μέρες και προσφέροντας το παλιό τους jean θα αποκτήσουν 20% επιπλέον έκπτωση στο καινούργιο jean που θα επιλέξουν. To Factory Outlet, με τη σειρά του, θα συγκεντρώσει όλα τα παλιά jean, θα τα ξεχωρίσει, θα φροντίσει για τον καθαρισμό και τυχόν επιδιορθώσεις και θα τα προσφέρει στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Τα jean που θα συγκεντρωθούν θα καλύψουν ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή, αλλά και στην Χίο, που την συγκεκριμένη χρονική περίοδο προσφέρει σημαντική βοήθεια και σε όλους τους πρόσφυγες που καταφεύγουν στο νησί. Αξίζει να αναφερθεί ότι η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης.

Στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας το Factory Outlet βρίσκεται πάντα  στο πλευρό  μη κερδοσκοπικών κοινωφελών ή φιλανθρωπικών φορέων, όπως τα Χωριά SOS στη Βάρη, το Περιβολάκι, η Κιβωτός του Κόσμου κ.ά. στηρίζοντας τις προσπάθειές τους είτε μέσω δωρεάς αγαθών, είτε προσφέροντας οικονομική στήριξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ