Ημερίδα για την Κακοποίηση των Ζώων

Η σύνδεση της κακοποίησης των ζώων με την ενδοοικογενειακή βία αποτελεί το θέμα ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπενάκη στις 11 Νοεμβρίου.

Στην ημερίδα, την οποία συνδιοργανώνουν η ΕΛ.ΑΣ., η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Συμμαχία για την Ελλάδα, θα είναι κύριοι ομιλητές αξιωματικοί της αστυνομικής διεύθυνσης του Λος Αντζελες-  LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT (LAPD)-και η αντιεισαγγελέας της πολιτείας της Βιρτζίνια. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με αυτές τις δύο αρχές, αλλά και το Voice for the Animals Foundation.

Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του νόμου στις ΗΠΑ, για τη σύνδεση της κακοποίησης ζώων με την ενδοοικογενειακή βία και το οργανωμένο έγκλημα.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου, στις 9.00-17.30, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη. Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά με πρόσκληση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here