ΤΙΤΑΝΙΑ: Έτρεξε στον Μαραθώνιο της Αθήνας

Το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ δήλωσε το δικό του ηχηρό παρόν στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, το μεγαλύτερο & διεθνώς αναγνωρισμένο αθλητικό αλλά και τουριστικό γεγονός της χρονιάς, τόσο με ενέργειες για τους φιλοξενούμενούς του μαραθωνοδρόμους όσο και με την συμμετοχή της ομάδας του ξενοδοχείου στον Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων με την ομάδα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού, το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ κάτω από την ομπρέλα “Marathon Hotel” παρείχε ειδική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες στους μαραθωνοδρόμους που φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του. Στους 120 μαραθωνοδρόμους που διέμειναν την συγκεκριμένη περίοδο στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, η Διοίκηση τούς προσέφερε εξειδικευμένο διατροφολογικά για δρομείς early breakfast (05:00) & δωρεάν μπουκάλι νερού την ημέρα του Αγώνα, καθώς και ειδικούς χάρτες της πόλης και της διαδρομής του Μαραθωνίου Δρόμου, Δελτίο Καιρού, πληροφορίες για τα δρομολόγια των λεωφορείων προς την Αφετηρία, δωρέαν χρήση του γυμναστηρίου και μασάζ με ειδική χρέωση ενώ τους καλωσόρισε με ένα executive welcome package από τον Γενικό Διευθυντή του Ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, κύριο Σπυρίδωνα Κομνηνό.

Θέση στην Αφετηρία του Αγώνα Δρόμου 5 χλμ του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου πήραν όμως και τα ίδια στελέχη του Ξενοδοχείου, αρχής γενομένης του Γενικού Διευθυντή, καθώς και το προσωπικό συμμετέχοντας ενεργά στην γιορτή της Αθήνας! Η εικοσαμελής ομάδα του ΤΙΤΑΝΙΑ εντάχθηκε στην αντίστοιχη και έτρεξε για τους σκοπούς του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και βίωσε μία εμπειρία ζωής.

Ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας ολοκληρώθηκε, η πόλη γύρισε στους ρύθμους της & το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ συνεχίζει τον παράλληλο βίο μαζί της συμμετέχοντας και καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της μέσω των ποικίλων παροχών & υπηρεσιών του σε έναν Αγώνα Δρομου πολλών χιλιομέτρων που διαρκεί όλο τον χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ