Hard Rock Cafe: Στηρίζει παγκόσμια εκστρατεία κατά της πείνας

Το Hard Rock της Αθήνας, πιστό στη δέσμευσή του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, υποστηρίζει οργανισμούς που καταπολεμούν την πείνα, από την οποία υποφέρουν παιδιά και οικογένειες σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Hard Rock International, η Yoko Onoσύζυγος του John Lennonκαι ο οργανισμός WhyHunger ενώνουν τις δυνάμεις τους για 8η συνεχόμενη χρονιά, υποστηρίζοντας την εκστρατεία IMAGINE THERES NO HUNGER που στόχο έχει την καταπολέμηση της παιδικής πείνας και φτώχιας, μέσω της βιώσιμης αγροτικής εκπαίδευσης και της διάθεσης θρεπτικών γευμάτων. Με έμπνευση τον John Lennon και το θρυλικό μουσικό κομμάτι «IMAGINE», η εκστρατεία στοχεύει να κάνει αληθινά τα όνειρα του Lennon για ένα κόσμο στο οποίο δεν θα υπάρχει πείνα.

Προς την κατεύθυνση αυτή, 15% των εσόδων των πωλήσεων του t-shirt «IMAGINE» και το σύνολο των πωλήσεων του bracelet (κόστος πώλησης: 1 ευρώ) θα δίδονται στον διεθνή οργανισμό WhyHunger, για το διάστημα 17 Νοεμβρίου 2015 – 21 Ιανουαρίου 2016.

Το bracelet σε διαφορετικά χρώματα θα διατίθεται απευθείας από το Café, ενώ το t-shirt με μήνυμα «IMAGINE THERE’S NO HUNGER» και το σήμα της ειρήνης θα διατίθεται από το Rock Shop στα καταστήματα της Αθήνας και ταυτόχρονα σε όλα τα Hard Rock Cafe, ξενοδοχεία και casino ανά τον κόσμο, όπως και στο www.hardrock.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ