Glonatech: To NC52 στις 6 καλύτερες τεχνολογίες παγκοσμίως

Σπουδαία διάκριση για την εταιρεία Glonatech, μέλος του Ομίλου ΟΝΕΧ, η οποία προκρίθηκε στις έξι καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως για «καθαρές» τεχνολογίες στα πλαίσια του διεθνούς διαγωνισμού CleanTech Open Global Ideas, και διαγωνίζεται σήμερα στον Παγκόσμιο Τελικό, διεκδικώντας την πρώτη θέση με το επαναστατικό προϊόν νανοτεχνολογίας NC52.

Είναι η πρώτη φορά που ελληνική εταιρεία καταφέρνει μια τόσο σημαντική διάκριση και μάλιστα σε παγκόσμιο διαγωνισμό!

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 27 διαγωνιζόμενες χώρες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Πορτογαλίας, Αυστραλίας, Γαλλίας, Δανίας, Μαρόκο και άλλων.

Το NC52 είναι ένα μοναδικό προϊόν νανοτεχνολογίας, που θα φέρει πραγματική επανάσταση στην Παγκόσμια Βιομηχανία στις μεθόδους καθαρισμού του νερού και θα αλλάξει το μέλλον στη διαχείριση των υδάτινων πόρων του πλανήτη μας τα επόμενα χρόνια.

Η ερευνητική ομάδα της Glonatech παρουσίασε το NC52 στο Κέντρο Καινοτομίας GSV Lab (Global Silicon Valley) στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ σε επιχειρηματίες, επενδυτές και επιστήμονες του κλάδου των καθαρών τεχνολογιών και ενθουσίασε την κριτική επιτροπή με την επαναστατική πρόταση για την αντιμετώπιση των πετρελαιοκηλίδων.

Ο στόχος της Glonatech να προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους Έλληνες επιστήμονες και να στρέψει τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας στις τεχνολογικές δυνατότητες της εγχώριας βιομηχανίας, επετεύχθη έως τώρα με απόλυτη επιτυχία.

Ο μεγάλος τελικός θα λάβει χώρα σήμερα, ενώ αύριο αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ