ΤΣΑΚΙΡΗΣ: Παρουσιάζει τον πρώτο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας

Η εταιρεία ΤΣΑΚΙΡΗΣ προχώρησε στην έκδοση του πρώτου της Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας, με στόχο να παρουσιάσει τις ενέργειες, τα αποτελέσματα και τους στόχους της για τη συνέχιση της υπεύθυνης επιχειρηματικής της πορείας.

Ο απολογισμός αφορά σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας, η οποία έχει παρουσία στην Ελλάδα περισσότερα από 60 χρόνια, και εκδόθηκε με βάση τις κατευθυντήριες διεθνείς οδηγίες «Sustainability Reporting Guidelines» G4 (έκδοση G4, 2013) του Global Reporting Initiative (GRI).

Μέσα από τις αξίες, τις αντιλήψεις, τα προγράμματα και τους στόχους υπεύθυνης λειτουργίας, αλλά και την ενσωμάτωση των αρχών της εταιρικής υπευθυνότητας σε όλη την αλυσίδα λειτουργίας της, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της τόσο στην προσφορά ποιοτικών προϊόντων στους καταναλωτές, όσο και στην υπεύθυνη διοίκηση, την υπεύθυνη λειτουργία σε όλη την αγοραστική αλυσίδα, την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων, την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και τη στήριξη της κοινωνίας.

Ο Γιάννης Αθανασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΤΣΑΚΙΡΗΣ, ανέφερε: «Μέσα από τη λειτουργία μας όλα αυτά τα χρόνια επιδιώκουμε τη συνεχή ανάπτυξη του κλάδου και της χώρας μας. Στόχος μας είναι η περαιτέρω διάχυση υπεύθυνων επιχειρηματικών πρακτικών. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας για τη στήριξη της ανάπτυξης του βιώσιμου επιχειρηματικού περιβάλλοντος και της κοινωνίας γενικότερα».

Ο απολογισμός εστίασε σε τέσσερις βασικούς τομείς: Υπεύθυνες Αγορές, Υπεύθυνη Παραγωγή, Υπεύθυνα Προϊόντα και Υπεύθυνη Συνεισφορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here