Global Sustain: Συμμετοχή στο Sustainable Brands 2015

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain, κύριος Μιχάλης Σπανός, έλαβε μέρος στο τριήμερο συνέδριο Sustainable Brands 2015, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου, διοργανώνοντας ειδικό workshop για τους Στόχους Αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών. Στo συνέδριο συμμετείχαν περισσότερα από 400 brands, επιχειρήσεις και ηγέτες αειφορίας από 31 χώρες.

Το συνέδριο έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ακούσουν ειδικούς σε θέματα branding που ηγούνται των εξελίξεων, καθώς και να γνωρίσουν σε βάθος τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα της αειφορίας.

Συγκεκριμένα, το πάνελ συζήτησης που διοργανώθηκε από την Global Sustain, το οποίο συντόνισε ο κύριος Μιχάλης Σπανός, πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου και ομιλητές ήταν οι: Ole Lund Hanser, Chief, Leadership Programs, UN Global Compact, Silvia Donato, Policy Analyst, European Commission, DG Research & Innovation, Aris Vrettos, Director of Open Programmes, the Institute for Sustainability Leadership, Cambridge University και Anna Swaithes, Sustainable Development Director, SABMiller plc.

Ακόμη, η Global Sustain ήταν υποστηρικτής των Βραβείων, edie Sustainability Leaders Awards, που πραγματοποιήθηκαν στις 19 Νοεμβρίου, στο Λονδίνο. Ο κύριος Μιχάλης Σπανός απένειμε το βραβείο Sustainable Business of the Year στην εταιρεία Willmott Dixon.

H συμμετοχή της Global Sustain σε αυτά τα σημαντικά events στο Λονδίνο, είναι ενδεικτική της αναγνώρισης της εταιρίας από καταξιωμένους διεθνείς οργανισμούς και θεσμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ