Μπάρμπα Στάθης: Στήριξη στους νέους

Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, δίνει για ακόμη μια χρονιά, τη δυνατότητα σε 4 αποφοίτους να εργαστούν στην εταιρεία και να εκπαιδευτούν σε εφαρμοσμένες σύγχρονες καλλιεργητικές πρακτικές.

Η πρωτοβουλία αυτή εφοδιάζει τους νέους γεωπόνους με σημαντική εργασιακή εμπειρία στον κλάδο τους. Παράλληλα, τους δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να εκπαιδευτούν στο πώς η έρευνα και η τεχνολογία τελευταίας αιχμής, που εφαρμόζει η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του αγροτικού τομέα στη χώρα μας.

Για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Αντώνης Μαυριδόγλου, δήλωσε: «Στηρίζουμε τους νέους επιστήμονες και με συνέπεια συμβάλλουμε στην έμπρακτη ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους. Παράλληλα, στηρίζουμε με συνέπεια την ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας και δημιουργούμε προϊόντα που έχουν κερδίσει τους Έλληνες καταναλωτές, όχι μόνο για τη φρεσκάδα τους, αλλά και για την ποιότητα και την πολύτιμη διατροφική τους αξία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ