Lidl: Στηρίζει την ανάπλαση του Παίδων Π. & Α. Κυριακού

Με σύμμαχούς τον Λευτέρη Λαζάρου, τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το ονειρεμένο «μαγειρικό» τους ταξίδι, η Lidl στηρίζει μέσα από την «Ανοιχτή Αγκαλιά» την ανάπλαση του νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού.

Για την παρουσίαση της νέας ενέργειας, η εταιρεία πραγματοποίησε μια εκδήλωση αγάπης με εορταστική διάθεση στις 25 Νοεμβρίου σε κεντρικό χώρο της Αθήνας, με πλήθος καλεσμένων, εκπροσώπων των ΜΜΕ, της πολιτικής σκηνής και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Χαιρετισμούς απηύθυνε η κυρία Βασιλική Αδαμίδου, Δ/ντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Hellas ο κ. Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Hellas, η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτής, η κυρία Γιολάντα Βλάχου, Πρόεδρος της ΜΚΟ «Ανοιχτής Αγκαλιάς» και ο κ.Γιώργος Πετούσης, Μέλος Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της ενέργειας, με 5 αγορές των 30 ευρώ, η Lidl χαρίζει σε όλους τους πελάτες ένα πολυτελές βιβλίο συνταγών του Σκαρμούτσου και του Λαζάρου και παράλληλα ενισχύει με 1 ευρώ ανά βιβλίο την ανάπλαση του νοσοκομείου Παίδων Α. Κυριακού, για τη δημιουργία εξωτερικών ιατρείων. Στόχος είναι η συμβολή στην παροχή του κατάλληλου περιβάλλοντος των χώρων παραμονής ή εξέτασης των μικρών ασθενών, ώστε να δημιουργεί ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά.

Τέλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν συνταγές των δύο σεφ, να τους γνωρίσουν από κοντά και να υπογράψουν το βιβλίο τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ