Κωτσόβολος: Ενίσχυση στον Make-A-Wish

Για 3η χρονιά, οι εθελοντές δρομείς της Κωτσόβολος συμμετείχαν στους αγώνες των 5 χλμ., των 10 χλμ., αλλά και στη διαδρομή του 33ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή  8 Νοεμβρίου 2015 με τη φανέλα του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε μία Ευχή Ελλάδος). Η εταιρεία προσέφερε στον Οργανισμό επιπλέον ενίσχυση για τη συμμετοχή του κάθε δρομέα της.

Η Κωτσόβολος, στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, ενισχύει και φέτος την προσπάθεια του Make-A-Wish (Κάνε μία Ευχή Ελλάδος), ώστε να εκπληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ευχές παιδιών που δίνουν το δικό τους αγώνα. Εκτός από τη συνεισφορά που συνόδευσε τις συμμετοχές των 67 δρομέων της Κωτσόβολος, η εταιρεία μέσω αντιπροσωπείας των δρομέων της παρέδωσε στον Οργανισμό την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε από τα 50€ επιπλέον για κάθε δρομέα που συμμετείχε στο Μαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες δρόμου.

Η Κωτσόβολος στηρίζει με τις δράσεις της το Make-A-Wish, του οποίου το έργο χρήζει διεθνούς αναγνώρισης. Πρόσφατα, δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στο Make-A-Wish Ελλάδος, καθώς στο πλαίσιο του παγκόσμιου Συνεδρίου του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, μεταξύ 20-23 Οκτωβρίου, με αφορμή τον εορτασμό των 35 χρόνων από την ίδρυσή του, του απονεμήθηκαν τα βραβεία «Καλύτερης Ομαδικής Προσπάθειας» και «Ανθεκτικότητας σε δυσμενείς συνθήκες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here