Η Ημερίδα της ΡΕΑ για τον μητρικό θηλασμό

Με επιτυχία διεξήχθη την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου η Ημερίδα με θέμα «Μητρικός Θηλασμός & Εργαζόμενη Μητέρα», που διοργάνωσε η Κλινική ΡΕΑ με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι επαγγελματίες στο χώρο της μαιευτικής ανέπτυξαν όλες τις πτυχές του μητρικού θηλασμού, ενώ μίλησαν για το νομοθετικό πλαίσιο, το εργασιακό περιβάλλον, τον σύγχρονο τρόπο ζωής και όλα όσα απασχολούν τη σύγχρονη εργαζόμενη μητέρα.

Την οργανωτική επιτροπή της Ημερίδας αποτέλεσαν η κα Χαρίτου Αντωνία, Παιδίατρος Νεογνολόγος, Συντονίστρια Διευθύντρια ΜΕΝΝ της ΡΕΑ και η κα Αποστολοπούλου Ευαγγελία, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας της ΡΕΑ. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Καθηγητής Παιδιατρικής κος Χρούσος Γεώργιος και η κα Κουράκου Ευγενία, Μαιευτήρας Γυναικολόγος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΡΕΑ.

Η Κλινική ΡΕΑ, θέλοντας να ενταχθεί στα Νοσοκομεία Φιλικά προς τα Βρέφη, από τη πρώτη στιγμή της λειτουργίας της εφαρμόζει μια αυστηρή πολιτική για το μητρικό θηλασμό προωθώντας τον αποκλειστικό θηλασμό των νεογνών, το rooming in και τη συνεχή στήριξη των νέων μαμάδων από εξειδικευμένο προσωπικό με υπεύθυνη μαία μητρικού θηλασμού της Κλινικής ΡΕΑ, την κα Τσέλιου Αθηνά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ