LG Electronics: Χορηγός της εκδήλωσης του προγράμματος #charity4U

Η βράβευση των Πρεσβευτών του πρωτοποριακού προγράμματος #charity4Uτων Holmes Place πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου στον χώρο της Γκαλερί Ζουμπουλάκη στην οδό Πειραιώς. Η LG Electronics Hellas (LG) ήταν χορηγός της βραδιάς, προσφέροντας στους καλεσμένους αλλά και τα τιμώμενα πρόσωπα μια κορυφαία εμπειρία θέασης με την εντυπωσιακή τηλεόραση LG ULTRA HD 4K 98 ιντσών, η οποία προέβαλε μοναδικές αψεγάδιαστες εικόνες με εκπληκτική ευκρίνεια και ολοζώντανα χρώματα.

Οι Πρεσβευτές του προγράμματος #charity4U, Πάνος Κοντός, Μαίρη Λιάρου, Έφη Σίψα, Μιχάλης Τσαούτος και Αλέξανδρος Πατούνης, αγωνίστηκαν σε σημαντικά αθλητικά δρώμενα εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων, με στόχο τη στήριξη του έργου πέντε κοινωφελών ιδρυμάτων. Από το Τέξας, ως τη Νέα Υόρκη και τις Σπέτσες, οι Πρεσβευτές του #charity4U μετέφεραν τη θετική ενέργεια και το μότο “one life, live it well”, με τελικό στόχο την ενίσχυση των ελληνικών φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων «Make-A-Wish Ελλάδος», «Πίστη», «Φλόγα», «Praksis» και «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι καλεσμένοι της βραδιάς είχαν επιπλέον την ευκαιρία να απολαύσουν την πορεία των αθλητών και τα επιτεύγματά τους στην εντυπωσιακή τηλεόραση υπέρ-υψηλής ανάλυσης LG ULTRA HD 4K 98 ιντσών (μοντέλο 98UB980V).Η 4Κ τηλεόραση της LG είναι ιδανική για την προβολή πεντακάθαρων εικόνων υψηλής 4Κ ευκρίνειας με ρεαλιστικά, έντονα χρώματα και απρόσκοπτη θέαση από οποιοδήποτε σημείο, για μια εμπειρία κινηματογραφικού επιπέδου. Η προβαλλόμενη εικόνα είναι πραγματικά αψεγάδιαστη και αποκτά απίστευτη λεπτομέρεια, αφού διαθέτει ανάλυση τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την Full HD. Το 4K IPS πάνελ προσδίδει στις εικόνες υψηλή χρωματική ακρίβεια και σταθερότητα, ενώ με τη λειτουργία True 4K Engine οι πιο χαμηλές σε ανάλυση εικόνες μετατρέπονται σε ποιότητα 4Κ. Τέλος, με επιβλητικό ήχο μέσω του πολυκάναλου ηχοσυστήματος premium σχεδιασμού από την εταιρεία Harman Kardon, η τηλεόραση LG UHD 4K προσφέρει δυνατό, βαθύ, κρυστάλλινο ήχο, που ταιριάζει αρμονικά με την υψηλής ευκρίνειας εικόνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ