KPMG: Στηρίζει τη Νεανική Επιχειρηματικότητα

Το πιο ζεστό χειροκρότημα έλαβε ο μαθητής Α Λυκείου, Δημήτρης Χατζής όταν ανέβηκε στο βήμα για να λάβει Έπαινο Νεανικής Πρωτοβουλίας και Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο της απονομής των Βραβείων Κούρος που διοργάνωσε η Λέσχη Επιχειρηματικότητας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της KPMG, κ. Μάριος Τ. Κυριάκου, εντυπωσιασμένος από το εγχείρημα του νεαρού επιστήμονα ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της βραδιάς χρηματικό έπαθλο ΕΥΡΩ 10 000.

Ο μαθητής από την Καβάλα έχει κατασκευάσει ένα ανθρωποειδές ρομπότ, ύψους 1.85 μ. που συνεννοείται σε άπταιστα αγγλικά, βάζοντάς τον έτσι στην παγκόσμια λίστα των έξι κατασκευαστών του συγκεκριμένου τύπου ρομπότ που ονομάζονται InMooν.

«Είναι τόσο ελπιδοφόρο να βλέπεις νέους ανθρώπους να κάνουν τη διαφορά με μόνα τους όπλα την αγάπη και την αφοσίωση για την επιστήμη. Είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να συμβάλλουμε κι εμείς στην προσπάθεια του Δημήτρη Χατζή και ευχόμαστε ολόψυχα να τον καμαρώσουμε σε μερικά χρόνια να διαπρέπει στο επαγγελματικό στερέωμα» ανακοίνωσε ο κ. Κυριάκου μετά τη βράβευση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ