Kellogg’s: Προσφέρει γεύματα σε δυο οργανισμούς

Με την αγορά προϊόντων Kelloggs στις ειδικά σηματοδοτημένες  συσκευασίες των Corn Flakes 375 γρ., Coco Pops 375 γρ., Coco Pops Chocos 375 γρ. και των Coco Pops Mini Crocs 350 γρ.,  έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2015, δεν προσφέρουμε μόνο ένα θρεπτικό πρωινό αλλά βοηθάμε συγχρόνως στην παροχή πρωινών γευμάτων σε παιδιά των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS στην Ελλάδα και του SOPHIA FOUNDATION FOR CHILDREN στην Κύπρο.

H ενέργεια «Βοήθησε να κάνουμε δώρο ένα πρωινό γεύμα» της Kellogg’s, συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο το υπεύθυνο μάρκετινγκ με την κοινωνική συνεισφορά της εταιρείας, σε συνεργασία με τους καταναλωτές της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συμβάλλουμε ως εταιρεία Kellogg’s μαζί με όλους τους καταναλωτές που εμπιστεύονται τα προϊόντα μας, στην υποστήριξη όσων σήμερα μας έχουν ανάγκη, προσφέροντας ένα θρεπτικό πρωινό γεύμα στα παιδιά των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS και του SOPHIA FOUNDATION FOR CHILDREN» σημειώνει η κα Ελένη Σιμοπούλου, Cereal Portfolio Brand LeadMiddle East, Mediterranean, North Africa & Central Eastern Europe της Kellogg’s. «Αναγνωρίζοντας ότι το πρωινό γεύμα είναι σημαντικό στη σωστή διατροφή των παιδιών, στόχος της Kellogg’s είναι να μη το στερείται κανένα παιδί» καταλήγει η κα Ελένη Σιμοπούλου.

H ενέργεια «Βοήθησε να κάνουμε δώρο ένα πρωινό γεύμα» είναι μέρος του προγράμματος «Πρωινά Γεύματα για καλύτερες ημέρες», ενός Παγκόσμιου Προγράμματος Κοινωνικής Παρέμβασης του W. K. Kellogg Foundation  το οποίο συμβάλλει στη στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων με την προσφορά πρωινού γεύματος προκειμένου τα παιδιά όλου του κόσμου να μπορούν να μεγαλώνουν σωστά και να ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο.

Η Kellogg’s έχει δεσμευθεί για τη διάθεση 1 δισ. μεριδών σε πρωινά δημητριακά και σνακ μέχρι το τέλος του 2016. Από την έναρξη του προγράμματος, το 2013, έχουν προσφερθεί 400 εκ. πρωινά γεύματα σε όλο τον κόσμο, 22 εκ. στην Ευρώπη και πάνω από 1 εκατ. σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ