Make-A-Wish: Κάθε Ευχή μας έχει τη δύναμη να αλλάξει τη ζωή παιδιών που την έχουν ανάγκη

Από το 1997 έως και σήμερα, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1.450 μαγικές Ευχές παιδιών! Η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου μάς επιτρέπει να εκπληρώνουμε όλα τα αιτήματα που φθάνουν στο γραφείο μας. Φέτος τα Χριστούγεννα, μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας κάνοντας μία Ευχή… να βρούμε τη Δύναμη, τη Χαρά και την Ελπίδα να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη:

 

ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ

Δεκαεπτά χρόνια συμπληρώνει φέτος το πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής”. Με μία συμβολική δωρεά των €2 μπορούμε να  αποκτήσουμε το δικό μας αστέρι, & να γράψουμε την Ευχή μας για τα άρρωστα παιδιά. Τόσο απλά, ένα χάρτινο αστέρι “μαγικά” μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης που έχει τη δύναμη να φωτίσει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του!

Με την ευγενική χορηγία των ACS και TELEPERFORMANCE καθώς και την υποστήριξη της ONLINE SALES, το Αστέρι φέτος θα φωτίσει περισσότερα σχολεία και εταιρείες!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΜΠΑΖΑΡ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επιλέγοντας να αγοράσετε τα δώρα σας από το Make-A-Wish και συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις μας, μας βοηθάτε να βρισκόμαστε κοντά σε κάθε παιδί που μας έχει ανάγκη και να μειώσουμε σημαντικά τον χρόνο αναμονής για την εκπλήρωση ακόμα περισσότερων Ευχών!

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας σε κάποιο από τα μπαζάρ μας:

 

  • Όλο το Δεκέμβριο στο Golden Hall, Μαρούσι
  • Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 7-9 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, στάση Μετρό “Σύνταγμα” – Τρίτη 8 Δεκεμβρίου μαζί μας ο Κωνσταντίνος Αργυρός, υπογράφει Αστέρια Ευχής
  • Σάββατο και Κυριακή 12-13 Δεκεμβρίου, στο Politeia Tennis Club, Εκάλη
  • 19-30 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Κοραή, Αθήνα
  • 20-31 Δεκεμβρίου στο The Mall, Μαρούσι
  • 20-31 Δεκεμβρίου στο Athens Metro Mall, Άγιος Δημήτριος

 

Και… 19/12/2015 στην Πλατεία Συντάγματος «Βρες το Αστέρι σου» με τους XANAZOO του Μάνου Βαφειάδη στις 12:00 και τους SALSA SINNERS στις 17:00 με flash mob συγκινητικό, εορταστικό και πρωτότυπο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ