ΧΗΤΟΣ: Απέσπασε το Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Μία πολύ σημαντική διάκριση απέσπασε η εταιρεία ΧΗΤΟΣ από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Ε.Ε.) λαμβάνοντας το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη», σε αναγνώριση του συνόλου των δράσεων κοινωνικής ευθύνης που όλα αυτά τα χρόνια υλοποιεί.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, είναι μία εταιρεία με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας. Πριν από χρόνια επέλεξε, πρώτη στον κλάδο της, να εντάξει στη στρατηγική της μια νέα φιλοσοφία, της αλληλεγγύης απέναντι στον άνθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον. Αυτή η εταιρική απόφαση εξελίχθηκε και με όχημα το ΖΑΓΟΡΙ έγινε ουσιαστικό έργο και προσφορά.

Τα Βραβεία «Ελληνική Αξία» Βορείου Ελλάδας» είναι μια πρωτοβουλία, θεσμός, του ΣΒΒΕ, που στόχο έχει να αναδείξει τις επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους σε 8 τομείς αριστείας. Στην τελετή της απονομής παρέστησαν η Υφυπουργός Βιομηχανίας, κα Θεοδώρα Τζάκρη, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Καθ. Περικλής Μήτκας και πολλοί ακόμα επιφανείς ακαδημαϊκοί και επιχειρηματίες της χώρας.

Το βραβείο για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ παρέλαβε από τον πρόεδρο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής κ. Νικόλαο Πέντζο, η υπεύθυνη επικοινωνίας marketing της εταιρείας κ. Χριστίνα Δούμα.

Στο πλαίσιο της τελετής απονομής η κ. Δούμα δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και το θεσμό των βραβείων «Ελληνική Αξία» για αυτή την τιμητική διάκριση. Μας δίνει δύναμη και αποτελεί έμπνευση να συνεχίζουμε έμπρακτα την προσφορά μας στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον αφήνοντας ένα πολύτιμο κοινωνικό αποτύπωμα στη χώρα μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ