Πρωτοβουλία «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι» για τη στήριξη χιλιάδων οικογενειών

Ο Δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, διοργανώνει την πρωτοβουλία «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι», με την υποστήριξη του “The Christmas Factory”. Στόχος είναι η ενίσχυση χιλιάδων οικογενειών, οι οποίες στηρίζονται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, καλούμαστε να προσφέρουμε συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθώς και παιδικά ρούχα, με στόχο την υποστήριξη των συμπολιτών μας, που έχουν πραγματική ανάγκη.

Με αυτήν την πρωτοβουλία θα ενισχυθεί ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων του ΚΥΑΔΑ. Το ΚΥΑΔΑ στηρίζει 23.000 ανθρώπους στην Αθήνα- εκ των οποίων οι 4.000 είναι ανήλικα παιδιά- με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια. Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέοι δικαιούχοι. Σήμερα έχει εγγεγραμμένες περισσότερες από 9.000 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της Τεχνόπολης επί της οδού Πειραιώς. Ελάτε έχοντας μαζί σας ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω είδη σε ποσότητα ανάλογη με τις δυνατότητές σας:

α) Τρόφιμα
Ρύζι/ Ζυμαρικά/ Όσπρια
Ζάχαρη/ Αλεύρι/ Λάδι
Δημητριακά/ Μαρμελάδα/ Φρυγανιές
Κονσέρβες
Γάλα εβαπορέ
Χυμοί/ Καφές/ Τσάι

Μπισκότα/ Σοκολάτες/ Κρουασάν

β) Παιδικά Ρούχα

Η πρωτοβουλία «Νοιάζομαι- Μοιράζομαι» διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά και συνολικά τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100 τόνοι συσκευασμένων τροφίμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ